Toimipisteet

Rakentajanaukio 4

Otaniemen vanhimpiin rakennuksiin kuuluva Rakentajanaukio 4 tarjoaa tilat Insinööritieteiden korkeakoulun rakennustekniikan laitokselle sekä Aalto-yliopistokiinteistöille (ACRE).
Rakentajanaukio 4

Rakentajanaukio 4 aulapalvelut, p. 0504723250
[email protected]

Rakentajanaukio 4 ilta-aulapalvelut, p. 0504355388

Tietoa rakennuksesta

Rakentajanaukio 4 tarjoaa tilat Insinööritieteiden korkeakoulun rakennustekniikan laitokselle sekä Aalto-yliopistokiinteistöille (ACRE). Lisäksi rakennuksessa toimii coworking-tila Living+ sekä Sweco ja Ramboll.

Otaniemen vanhimpiin rakennuksiin kuuluva Rakentajanaukio 4 valmistui 1959 ja peruskorjattiin 2001. Suunnittelijoina olivat A. Pernaja & N-H. Sandell.

Rakennuksessa sijaitsevat:

ACRE: Monimuotoista Otaniemeä tekemässä

Aalto-yliopistokiinteistöt (ACRE) ylläpitää, kehittää ja vuokraa Aalto-yliopiston tiloja ja ulkoalueita Otaniemessä ja Töölössä.

acre.aalto.fi
Illustration of ACRE

Aalto-yliopiston kampusjäsenyys

Kampusjäsenyys on pääsylippusi Aalto-yliopiston kampukselle ja inspiroivien coworking-tilojen verkostoon yhdellä jäsenmaksulla.

campusmember.aalto.fi
Students sitting by an interesting wooden table doing a puzzle
Kampuskartat, osoitteet ja aukioloajat Otaniemen kampuksella
School of business students sitting in front of the campus and laughing

Kampus

Aalto-yliopiston kampus Otaniemessä on yliopiston innovatiivisen yhteisön koti. Tutustu kampukseen virtuaalikierroksella osoitteessa virtualtour.aalto.fi.

Students with bicycles in Otaniemi

Aalto-yliopistokiinteistöt - ACRE

Aalto-yliopistokiinteistöt (ACRE) ylläpitää, kehittää ja vuokraa Aalto-yliopiston tiloja Otaniemessä ja Töölössä. Luomme uusia konsepteja ja yhteiskäyttöisiä tiloja myös yliopiston ulkopuolisille tahoille muodostaen Otaniemestä ainutlaatuisen yhteistyökeskittymän ja maailman innostavimman kampuksen.

Kampus
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: