Tohtorikoulutuspilotti

CIMANET-tohtorikoulutusverkosto

Circular Materials Bioeconomy Network (CIMANET) on monitieteinen tohtorikoulutusverkosto, jonka tavoitteena on edistää kestävää kasvua tukemalla biopohjaisen teollisuuden uusiutumista. CIMANET tähtää uusiin innovatiivisiin materiaaliratkaisuihin, jotka mahdollistavat biomassan täyden potentiaalin hyödyntämisen teollisissa ratkaisuissa.
CIMANET

CIMANET on kierto- ja biotalouden materiaalien tohtorinkoulutusverkosto, jossa on mukana yhdeksän yliopistoa: Aalto-yliopisto, Helsingin yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Kauppakorkeakoulu Hanken, LUT-yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto ja Åbo Akademi. Verkosto on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa tohtorinkoulutuspilottia, jonka tarkoitus on lisätä huippuosaajia monipuolisesti yhteiskuntamme eri sektoreille. Verkostoa koordinoi Aalto-yliopisto.

CIMANET tarjoaa tieteellistä ja teknologista osaamista tukemaan biopohjaisen teollisuuden uudistumista uusien kestävien materiaalien ja prosessien avulla. Verkosto tekee tiivistä yhteistyötä teollisuuden, tutkimuslaitosten ja muiden sidosryhmien kanssa lisätäkseen tutkimuksen vaikuttavuutta. Tutkimuksemme vastaa esimerkiksi ilmastonmuutokseen, raaka-aineiden riittävyyteen ja puhtaan veden saatavuuteen liittyviin globaaleihin haasteisiin. CIMANETin toiminta alkaa vuonna 2024, ja se tarjoaa rahoitusta yhteensä 67 väitöskirjatutkijalle kolmeksi vuodeksi. 

Lue lisää verkostosta ja avoimista paikosta CIMANET-pilotin englanninkieliseltä sivulta

Ensimmäinen hakukierros on päättynyt. Haku uusiin paikkoihin aukeaa kesän jälkeen!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: