Tapahtumat

YHYS Politiikkadialogi: Eläköön kaupunkimaaperä!

CO-CARBON on mukana järjestämässä kevään 2024 YHYS politiikkadialogia, jossa syvennytään kaupunkimaaperään ja maaperälähtöiseen kaupunkisuunnitteluun. Tervetuloa!
Vihreä terassi, jossa runsaasti kasvillisuutta

Mitä: Eläköön kaupunkimaaperä! Kohti maaperälähtöistä suunnittelua

Missä: Tieteiden talo (Kirkkokatu 6, Helsinki) ja YTF:n Youtube-kanavalla

Milloin: 14.5.2024 klo 9:00-11:45

Maaperä on planeettamme suurin hiilivarasto ja hyvinvoiva maaekosysteemi mahdollistaa kaiken maanpäällisen elämän. Mutta millainen on maaperän rooli kaupungeissa ja kaupunkisuunnittelussa ja millaisia haasteita siihen liittyy?

Tule mukaan YHYS politiikkadialogiin kuulemaan tutkijoiden ja päätöksentekijöiden puheenvuoroja. Pohdimme mitkä ovat maaperän vaikutukset luonnon monimuotoisuudelle, terveydelle ja hiilenkierrolle sekä miksi meidän pitää puhua kaupunkimaaperästä ja maaperälähtöisestä suunnittelusta? Miten parhaiten vaalimme kaupunkien elävää maaekosysteemiä lisäten sen tarjoamia ekosysteemipalveluita?

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan ympäristötiedon foorumin verkkosivuilta: https://www.ymparistotiedonfoorumi.fi/elakoon-kaupunkimaapera-kohti-maaperalahtoista-suunnittelua/

Tapahtumassa tarjoillaan vegaanista aamupalaa. Tarjoilujen riittävyyden varmistamiseksi pyydämme, että ilmoittaudutte mukaan 7.5. mennessä! Kannustamme myös etäosallistujia ilmoittautumaan.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Yhys ry, Ympäristötiedon foorumi ja CO-CARBON-hanke. Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen ja siitä jää tallenne. Tila on esteetön.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: