Tapahtumat

Webinaari: Uramahdollisuudet tuulivoima-alalla

Tuulivoima-alan hankekehitys tarvitsee osaavia tekijöitä erilaisiin tehtäviin. Tässä webinaarissa kuulet tuulivoiman hankekehityksen uramahdollisuuksista ja siitä, minkälaisia osaajia alalla tarvitaan. Webinaarista voit saada käsitystä siitä, olisiko tuulivoima-ala sopiva sinulle ja lisätietoa koulutusmahdollisuuksista.
Ilmakuva metsäisestä maisemasta, jonka keskellä on neljä isoa tuulivoimalaa.

Tutustu tuulivoima-alaan

Tuulivoima-alan hankekehitys tarvitsee osaavia tekijöitä erilaisiin tehtäviin. Toimijoiden asiantuntijuuden tulee kattaa tekniset, taloudelliset, yhteiskunnalliset sekä ympäristöön ja luontoon liittyvät vaatimukset. Energia-alan koulutus ja työkokemus antavat hyvän pohjan, mutta lisäkoulutuksen avulla monet muutkin taustakoulutukset, kuten biologia, maantiede, meteorologia tai yhteiskuntatieteet, tarjoavat oivallisen ponnahduslaudan tuulivoima-alalle.

Tässä webinaarissa kuulet tuulivoiman hankekehityksen uramahdollisuuksista ja siitä, minkälaisia osaajia alalla tarvitaan. Webinaarissa saat käsityksen siitä, olisiko tuulivoima-ala sopiva sinulle ja lisätietoa koulutusmahdollisuuksista. Webinaari on osallistujille maksuton ja se järjestetään Zoomissa.

Mukana webinaarissa:

  • Hannele Holttinen, työelämäprofessori, Aalto-yliopisto
  • Heidi Paalatie, operatiivinen johtaja, Suomen Tuulivoimayhdistys
  • Iko Järnberg, Head of Renewables, Despro Engineering Oy
  • Ilona Välimaa, merituulivoimahankkeiden luvituspäällikkö, OX2
  • Sanna Viitanen, operatiivinen johtaja, FITech-verkostoyliopisto

Webinaarin toteuttavat yhteistyössä FITech-verkostoyliopisto, Aalto-yliopisto, Suomen Tuulivoimayhdistys, OX2 ja Despro Engineering Oy.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: