Tapahtumat

Vappupuheita kasvavasta kaupungista

Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston, Helsingin kaupungin ja Kuntaliiton yhteinen vappuseminaari tarjoaa puheenvuoroja ja keskustelua kaupungin kasvun kestävyydestä maanantaina 25.4.
Photo: Anneli Tuominen-Halomo/Länsiväylä Train tracks under construction at Aalto campus.
Photo: Anneli Tuominen-Halomo/Länsiväylä

Suomalaiset kaupungit haluavat kasvaa, koska sen nähdään edistävän kansantaloutta ja lisäävän hyvinvointia.

Myös Helsingin kaupungin kauden 2021-2025 strategia painottaa voimakkaasti kasvua niin väestön kuin elinkeinotoiminnan osalta.

Kasvun ja kehityksen tulisi kuitenkin olla kestävää. Miten eri kestävyyden ulottuvuudet huomioiva kasvu on mahdollista kaupungeissa? Entä minkälaista kaupunkiympäristöä voimakas kasvun tavoittelu kaupunkilaisille tuottaa?

Vappupuheita kasvavasta kaupungista seminaari ja keskustelutilaisuus järjestetään 25.4. klo 13.00-16.00 Torikortteleiden Lyhtysalissa Sofiankatu 4 C. Tilaisuus tarjoaa tutkimus- ja asiantuntijapuheenvuoroja sekä keskustelua kasvavan kaupungin mahdollisuuksista ja haasteista. Tule mukaan kysymään ja keskustelemaan tutkijoiden ja kaupungin asiantuntijoiden kanssa! 

Tilaisuudessa tarjotaan lounasta ja vappukuohuvaa.

Seminaari järjestetään yhteistyössä Helsingin yliopiston Kaupunkitutkimusinstituutti Urbarian, Helsingin kaupungin, Aalto-yliopiston ja Kuntaliiton kanssa.

Liveable Nordic Cities event picture

Kaupunkisuunnittelua pohjoisen kaupungeissa

Tervetuloa Aalto Networking Platformin tapahtumaan kaupunkisuunnittelusta!

Tapahtumat
Kokoon modular living system is made of wood. Photo: Tuomas Uusheimo

Ihmiskeskeiset elinympäristöt

Tavoitteenamme on ymmärtää, miten yksilöt kokevat fyysisen ympäristönsä ja mitä voisimme tehdä tämän kokemuksen parantamiseksi. Suunnittelemme kaikille sopivia parempia elinympäristöjä.

Tutkimus ja taide
Networking at Aalto

Aalto Networking Platform

Aalto Networking Platform -yhteistyöalusta tuo tutkimusosaamista yhteen yli laitosrajojen.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: