Tapahtumat

Valtakunnalliset LUMA-päivät 2022

LUMA-päivät järjestetään kesäkuun 13.-14. Otaniemen kampuksella Aalto-yliopistolla. Päivät on rakennettu STEAM-hengessä, eli ohjelmaa on niin luma-, kuin kuvataiteen opettajille. Luentoja ja työpajoja on myös runsaasti ruotsinkielellä.
luma

LUMA-päivät 2022 järjestetään Aalto-yliopistossa ma 13.6.– ti 14.6.2022. Tarjoamme monipuolista ohjelmaa teemalla Tulevaisuuden tekijät – tiedettä, taidetta, teknologiaa ja taloutta. Pääset myös kurkistamaan Aalto-yliopistossa tehtävään tuoreimpaan tutkimukseen esimerkiksi vierailukäyntien muodossa.

Ohjelmaan kuuluu tuttuun tapaan kiinnostavia puheenvuoroja, tiedekasvatukseen virittäviä työpajoja, verkostoitumista muiden opettajien kanssa sekä maanantain huipentava StarT-gaala. Osallistuminen on maksutonta, mutta ilmoittautuminen kannattaa, jotta varmistat pääsysi haluamiisi työpajoihin. 

Ilmoittaudu nyt LUMA-päiville

Järjestämme ohjelmaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ohjelmanumero järjestetään lähtökohtaisesti sillä kielellä, jolla sen kuvaus on kirjattu ohjelmaan. Ohjelma päivittyy kevään aikana.

Läs mer om LUMA-dagarna på svenska.

#LumaPäivät @LumaSuomi

Valmiit ohjelmapolut

Saapuminen ja majoitus

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: