Väitös biotuotetekniikan alalta, DI Katariina Solin
Väitöskirjan nimi on "Nanocellulose Interactions with Protein and Water in Advanced Sensing Systems”.
Milloin
–
Missä
Tapahtuman kieli
englanti
DI Katariina Solin väittelee torstaina 5.5.2022 klo 12 Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulussa, biotuotteiden ja biotekniikan laitoksella. Väitöskirjan nimi on "Nanocellulose Interactions with Protein and Water in Advanced Sensing Systems”.
Vastaväittäjä: tohtori Bernard Cathala, French National Institute for Agricultural Research, Ranska
Valvoja: Professori Orlando Rojas, Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulu, biotuotteiden ja biotekniikan laitos
Linkki sähköiseen väitöskirjaan: https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/51
Väitöstilaisuus järjestetään etäyhteydellä Zoomissa, jonne voi liittyä vapaasti: https://aalto.zoom.us/j/67593740995
Zoom pikaopas: https://www.aalto.fi/fi/palvelut/zoom-pikaopas