Tapahtumat

Työpaja opettajille: Menestystekijät yrittäjyysopetuksessa

Unite-yliopistoverkosto tarjoaa 12 pedagogista koulutustilaisuutta Aalto-yliopiston opettajille syksyllä 2021. Mukaan ovat tervetulleita myös tohtoriopiskelijat ja post doc -tutkijat, joilla on opetusvastuuta. Työpajassa opit yrittäjyysopetuksen parhaista käytännöistä sekä konkreettisia pedagogisia lähestymistapoja.
Picture of a three students discussing and smiling in front of a laptop at a white high table. Two students are sitting on bar stools and one is standing.

Unite! tarjoaa 12 koulutuksen sarjan verkostonsa yliopistojen opettajille, luennoitsijoille ja tiedekunnille  (mukaan lukien tohtorikoulutettavat ja opetukseen osallistuvat tutkijat), jotka ovat kiinnostuneita jakamaan ja kehittämään opetus- ja oppimiskäytäntöjä. Kutsumme sinut tapaamaan Unite! kollegoitasi kuudesta muusta eurooppalaisesta yliopistosta ja kuulemaan, miten opetusta ja oppimista edistetään eri kumppanuusyliopistoissa.

Verkkotyöpaja: Menestystekijät yrittäjyysopetuksessa
18. marraskuuta 2021 klo 13-16 CET

Työpajassa opit:

  • yrittäjyysopetuksen parhaista käytännöistä,
  • menestystekijät ja esteet,
  • konkreettisia pedagogisia lähestymistapoja,
  • ideoita yrittäjyysopetuksen parantamiseksi.

Kouluttaja on tohtori Kent Thorén KTH Royal Institute of Technologysta.

Rekisteröinti

Ilmoittaudu viimeistään 15. marraskuuta. Ilmoittaudu mukaan täällä (vie KTH:n sivuille). 

Aktiviteetteja - verkkoseminaareja, kursseja ja koulutustapahtumia - johtavat Unite!-verkoston kumppanikorkeakoulujen pedagogiset asiantuntijat, ja ne ovat ilmaisia ​​Unite-yhteisölle. Kaikki koulutukset ovat englanniksi. 

Lisätietoa

Esite Success factors in entrepreneurship education (.pdf)

Unite! Teaching and Learning (unite-university.eu) -  Katso täältä kaikki 12 koulutustilaisuutta, jotka Unite! tarjoaa syksyllä 2021.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: