Tapahtumat

Tuo tullessas, vie mennessäs - kaikille avoin kierrätystapahtuma

Tervetuloa mukaan jo neljännen kerran järjestettävään kierrätystapahtumaan, joka on käynnissä koko viikon ajan, 18.3.-22.3., Otakaari 1:n aulassa. Toivomme sinun osallistuvan tuomalla omat ylimääräiset tekstiilit, asusteet, kirjat ja pikkuesineet, samalla kun voit löytää muiden jättämistä tavaroista uusia aarteita!
Kierrätyskeskuspaja

Jokainen meistä voi olla osa tärkeää muutosta kohti kestävämpää tulevaisuutta. Tiesitkö, että Suomessa kulutetaan vuosittain noin 70 000 tonnia vaatteita ja kodintekstiilejä. 

Tuo tullessas, vie mennessäs!

Kaikille avoin kierrätyspiste on avoinna Kandidaattikeskuksen (Otakaari 1) pääaulassa koko viikon 18.3.-22.3.2023 talon aukioloaikojen mukaisesti. Tuomalla omat käytetyt tekstiilit, asusteet, kirjat ja pikkuesineet kierrätykseen teemme konkreettisen askeleen kohti kestävämpää tulevaisuutta. 

Voit tuoda paikalla lisäksi olevaan poistorullakkoon myös poistoon meneviä tekstiilejä eli selvästi rikkinäisiä tai muutoin suoraan materiaalikiertoon meneviä, mutta ei kuitenkaan homeisia tai märkiä (pienet tahrat eivät haittaa). Muistathan pakata poistoon menevät tekstiilit muovipusseihin.

Akut, puhelimet ja elektroniikka?

Käytetyille litiumakuille sekä paristoille on paikalla oma kierrätyslaatikkonsa. Kierrätyspisteelle ei voi jättää lyijyakkuja. Kierrätyspisteelle ei myöskään sovellu tuotavaksi elektroniikkaa tai muuta sähkökäyttöistä tavaraa.

Nyt sinulla on mahdollisuus tuoda vanha tai rikkinäinen puhelin kierrätyspisteelle tietoturvallisesti ja helposti uudelleenkierrätettäväksi. Puhelimille on oma kierrätyslaatikkonsa. Aallon puhelimia ei saa kierrättää yleisessä kierrätyspisteessä. Aallon työpuhelimet palautetaan aina IT Service Deskiin. 

Vanhan puhelimen palautus – huomioi nämä

Viikon päätteeksi kierrätyspisteelle jääneet tekstiilit ja tavarat päätyvät Kierrätyskeskukseen, joka huolehtii niiden myynnistä tai muulla tavalla kierrättämisestä.

Kierrätystapahtuma on Aallon Kestävä Kampus -tiimin järjestämä tapahtuma kansainvälisellä Earth Hour -viikolla, joka korostaa koko maapallon tulevaisuutta ja kestävyyttä.

Kampuksella järjestetään myös 20.3.2024 Earth Hour -hengessä Kestävän kampuksen tapahtuma. Lue lisää ja ilmoittaudu 12.3. mennessä!

Kädet muodostavat sydämen keskellä teksti Earth Hour

Earth Hour / Kestävän kampuksen tapahtuma 2024

Aalto-yhteisö osallistuu jälleen kansainväliseen Earth Hour -tapahtumaan maaliskuussa ja tämä tapahtuma vietetään samalla viikolla kestävän kampuksen teemojen parissa.

Tapahtumat
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: