Tapahtumat

Theses & Tomatoes opinnäytetyöntekijöille

Tuntuuko sinusta, että et saa opinnäytettäsi työstettyä ja että olet jumissa? Onko sinulla vaikeuksia löytää rutiineja? Tai oletko epävarma mitä opinnäytteesi osaa sinun tulisi työstää seuraavaksi? Tuntuuko opinnäytetyön työstäminen sinusta yksinäiseltä työltä? Haluaisitko työstää opinnäytetyötäsi yhdessä muiden samassa tilanteessa olevien kanssa?
Student Guide, tapahtumakuva

Mitä: yhteinen kirjoittamishetki  

Milloin: maanantaisin klo 10.00-11:30 30.1.2023 lähtien joka toinen viikko (30.1, 13.2, 27.2,13.3, 27.3., 17.4 ja nyt myös 15.5. & 29.5.)

Missä: Zoomissa, linkki: https://aalto.zoom.us/j/65199051815 

(Meeting ID: 651 9905 1815) 

Kenelle: Aalto-yliopiston opiskelijoille (perustutkinto- ja tohtoriopiskelijoille)  

Tule mukaan kirjoittamaan ja työstämään opinnäytetyötäsi yhdessä Zoomissa maanantaisin klo 10-11.30.  

Tämän tapahtuman tarkoitus on luoda mahdollisuuksia työskennellä ja työstää opinnäytetyötä yhdessä muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Kirjoittamishetkeen ei tarvitse ilmoittautua, tule vain paikalle! Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Aallon opiskelijoille.  

Jokainen kerta alkaa tasan klo 10:00 lyhyellä, 15- 30 minuutin alustuksella tai keskustelulla kiinnostavasta opinnäytetyön työstämiseen liittyvästä teemasta (esim. tavoitteiden asettelu, ajanhallinta, akateeminen kirjoittaminen). Tämän jälkeen osallistujat saavat halutessaan jakaa oman työstämistavoitteen muille, jonka jälkeen opiskelijat työstävät omaa opinnäytetyötään kahden työstämisjakson verran (25-30 min). Näiden välissä on tauko, jonka aikana voi kysyä kysymyksiä tai tehdä taukojumppaa. Kirjoittamishetki päättyy aina päivän vinkkiin.   

Tapahtumaa ohjaa kevätlukukaudella Kielikeskuksen englanninopettaja Signe-Anita Lindgrén (@aalto.fi). Tapahtuman kieli on englanti, mutta tapahtumassa saa keskustella ja kysyä myös ruotsiksi tai suomeksi. Keskusteluihin osallistuminen ja jakaminen on täysin vapaaehtoista – voit tulla vain työskentelemään.  

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: