Base Styles/Icons/Pin/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/phone Created with Sketch. Base Styles/Icons/Some/Linkedin/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/Menu/Burger Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/Close/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/lock/open Created with Sketch.

TalentIT 2018 -rekrytointimessut

TalentIT 2018

Tervetuloa verkostoitumaan TalentIT 2018 -rekrytointimessuille! Suomen suurin ICT-alan ura- ja rekrytointitapahtuma tarjoaa laaja-alaisen ja monipuolisen katsauksen tämänhetkisiin työnantajiin, uramahdollisuuksiin ja alan kehitykseen.  Mukana on lähes 130 näytteilleasettajaa.

TalentIT 2018 on erinomainen tilaisuus verkostoitua useiden eri toimialojen ammattilaisten kanssa ja hankkia uusi työ- tai harjoittelupaikka.

Tänä vuonna messualue monipuolistuu TalentX-alueen kautta. Messuosallistujat pääsevät testaamaan taitojaan ja ratkomaan käytännönläheisiä työelämään liittyviä tehtäviä näytteilleasettajien pisteillä. Pisteet toimivat samalla väylänä varsinaiselle työhaastattelulle. TalentX-alueen työnantajaorganisaatiot pyritään valitsemaan muun muassa niin, että tarjolla olisi eri Aallon alojen opiskelijoille sopivia aktiviteetteja ja eri alojen kannalta paljon kiinnostavia työuramahdollisuuksia.

Lisäksi TalentIT-tapahtuman Career Forum tarjoaa Aallon opiskelijoille useita työnhakupalveluita CV:n ja LinkedIn-profiilin muokkaamisesta haastatteluvalmennukseen sekä vinkkejä video-CV:n tekoon. Opiskelijat voivat myös varata kiinnostavien yritysten edustajien kanssa kahdenkeskisiä tapaamisia messujen Snap Meeting Corneriin Brella-palvelun kautta.

Tapahtumaan on vapaa pääsy – tervetuloa verkostoitumaan!

Muista myös seurata TalentIT 2018 -messuja Facebookissa ja osallistua tämän vuoden messujen Facebook -tapahtumaan! https://www.facebook.com/events/868795616649621/

Lisätietoja:

https://fairs.aalto.fi/talentit/

Seuraa meitä

Aalto-yliopiston ura- ja rekrytointitapahtumat

TalentIT2018 Otahalli

Suomen suurin ICT-alan rekrytointitapahtuma TalentIT 2018 täyttää Otahallin 1.11.

Aalto-yliopiston järjestämä rekrytointitapahtuma TalentIT 2018 on kasvanut monipuoliseksi rekrytointitapahtumaksi, jossa tuodaan esiin uusia tapoja rekrytoida osaajia. Messut kokoavat yhteen isojen konsernien lisäksi paljon pk-yrityksiä, erityisesti kotimaisia kasvu- ja vientiyrityksiä, mukana tänä vuonna onkin lähes 130 näytteilleasettajaa.

Aalto University/CHEM Urafoorumi

CHEM Urafoorumi

CHEM Urafoorumi on Aalto-yliopiston kemian tekniikan opiskelijoille ja alan työnantajille suunnattu vuosittainen verkostoitumistapahtuma.