Tapahtumat

TalentIT 2018 -rekrytointimessut

Tervetuloa verkostoitumaan TalentIT 2018 -rekrytointimessuille! Suomen suurin ICT-alan ura- ja rekrytointitapahtuma tarjoaa laaja-alaisen ja monipuolisen katsauksen tämänhetkisiin työnantajiin, uramahdollisuuksiin ja alan kehitykseen.
TalentIT 2018

Tervetuloa verkostoitumaan TalentIT 2018 -rekrytointimessuille! Suomen suurin ICT-alan ura- ja rekrytointitapahtuma tarjoaa laaja-alaisen ja monipuolisen katsauksen tämänhetkisiin työnantajiin, uramahdollisuuksiin ja alan kehitykseen.  Mukana on lähes 130 näytteilleasettajaa.

TalentIT 2018 on erinomainen tilaisuus verkostoitua useiden eri toimialojen ammattilaisten kanssa ja hankkia uusi työ- tai harjoittelupaikka.

Tänä vuonna messualue monipuolistuu TalentX-alueen kautta. Messuosallistujat pääsevät testaamaan taitojaan ja ratkomaan käytännönläheisiä työelämään liittyviä tehtäviä näytteilleasettajien pisteillä. Pisteet toimivat samalla väylänä varsinaiselle työhaastattelulle. TalentX-alueen työnantajaorganisaatiot pyritään valitsemaan muun muassa niin, että tarjolla olisi eri Aallon alojen opiskelijoille sopivia aktiviteetteja ja eri alojen kannalta paljon kiinnostavia työuramahdollisuuksia.

Lisäksi TalentIT-tapahtuman Career Forum tarjoaa Aallon opiskelijoille useita työnhakupalveluita CV:n ja LinkedIn-profiilin muokkaamisesta haastatteluvalmennukseen sekä vinkkejä video-CV:n tekoon. Opiskelijat voivat myös varata kiinnostavien yritysten edustajien kanssa kahdenkeskisiä tapaamisia messujen Snap Meeting Corneriin Brella-palvelun kautta.

Tapahtumaan on vapaa pääsy – tervetuloa verkostoitumaan!

Muista myös seurata TalentIT 2018 -messuja Facebookissa ja osallistua tämän vuoden messujen Facebook -tapahtumaan! https://www.facebook.com/events/868795616649621/

Lisätietoja:

https://fairs.aalto.fi/talentit/

Seuraa meitä

Aalto-yliopiston ura- ja rekrytointitapahtumat

Two women walking in the campus area and carrying an Aalto umbrella
Töihin Aaltoon

Sosiaalinen elämä ja vapaa-aika

Sosiaalinen verkosto tekee olosi kotoisaksi. Aalto-yliopisto järjestää tapahtumia ja muuta ajanvietettä kansainvälisille työntekijöilleen ja heidän perheilleen, jotta kotiutuminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen sujuisivat mahdollisimman kitkattomasti. Esimerkkejä ovat Aalto Club ja Experiencing Finland -tapahtuma. Olemme lisäksi koonneet vinkkejä ja linkkejä, joista voit valita itsellesi sopivimmat.
Image
Aalto-yliopisto

Tietosuojailmoitus viestinnän ja tapahtumapalvelujen asiakkaille

Tietosuojailmoitus viestinnän ja tapahtumapalvelujen asiakkaille
Three people dicussing casually
Aalto-yliopisto

HEI LIFE Puolisoverkosto

HEI LIFE puolisoverkosto kokoaa yhteen Helsingin seudun korkeakoulujen kansainvälisten työntekijöiden puolisot. Verkosto tarjoaa alustan jolla puolisot voivat verkostoitua toistensa kanssa sekä jakaa ajatuksia, ideoita ja saada vertaistukea.
järjestä oma tapahtuma kuva
Yhteistyö

Järjestä oma tapahtuma kampuksella

Tulkaa kampukselle kertomaan organisaatiostanne ja sen tarjoamista uramahdollisuuksista.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu