Tapahtumat

TalentIT 2018 -rekrytointimessut

Tervetuloa verkostoitumaan TalentIT 2018 -rekrytointimessuille! Suomen suurin ICT-alan ura- ja rekrytointitapahtuma tarjoaa laaja-alaisen ja monipuolisen katsauksen tämänhetkisiin työnantajiin, uramahdollisuuksiin ja alan kehitykseen.
TalentIT 2018

Tervetuloa verkostoitumaan TalentIT 2018 -rekrytointimessuille! Suomen suurin ICT-alan ura- ja rekrytointitapahtuma tarjoaa laaja-alaisen ja monipuolisen katsauksen tämänhetkisiin työnantajiin, uramahdollisuuksiin ja alan kehitykseen.  Mukana on lähes 130 näytteilleasettajaa.

TalentIT 2018 on erinomainen tilaisuus verkostoitua useiden eri toimialojen ammattilaisten kanssa ja hankkia uusi työ- tai harjoittelupaikka.

Tänä vuonna messualue monipuolistuu TalentX-alueen kautta. Messuosallistujat pääsevät testaamaan taitojaan ja ratkomaan käytännönläheisiä työelämään liittyviä tehtäviä näytteilleasettajien pisteillä. Pisteet toimivat samalla väylänä varsinaiselle työhaastattelulle. TalentX-alueen työnantajaorganisaatiot pyritään valitsemaan muun muassa niin, että tarjolla olisi eri Aallon alojen opiskelijoille sopivia aktiviteetteja ja eri alojen kannalta paljon kiinnostavia työuramahdollisuuksia.

Lisäksi TalentIT-tapahtuman Career Forum tarjoaa Aallon opiskelijoille useita työnhakupalveluita CV:n ja LinkedIn-profiilin muokkaamisesta haastatteluvalmennukseen sekä vinkkejä video-CV:n tekoon. Opiskelijat voivat myös varata kiinnostavien yritysten edustajien kanssa kahdenkeskisiä tapaamisia messujen Snap Meeting Corneriin Brella-palvelun kautta.

Tapahtumaan on vapaa pääsy – tervetuloa verkostoitumaan!

Muista myös seurata TalentIT 2018 -messuja Facebookissa ja osallistua tämän vuoden messujen Facebook -tapahtumaan! https://www.facebook.com/events/868795616649621/

Lisätietoja:

https://fairs.aalto.fi/talentit/

Seuraa meitä

Aalto-yliopiston ura- ja rekrytointitapahtumat

Three people dicussing casually
Aalto-yliopisto

HEI LIFE Puolisoverkosto

HEI LIFE Puolisoverkosto hopes to bring together spouses of employees in higher education institutions in the greater Helsinki area for collaboration, peer support and networking. Everyone belonging to the focus group is most warmly welcome to join the network!
järjestä oma tapahtuma kuva
Yhteistyö

Järjestä oma tapahtuma kampuksella

Tulkaa kampukselle kertomaan organisaatiostanne ja sen tarjoamista uramahdollisuuksista.
TalentIT2018 Otahalli
Uutiset

Suomen suurin ICT-alan rekrytointitapahtuma TalentIT 2018 täyttää Otahallin 1.11.

Aalto-yliopiston järjestämä rekrytointitapahtuma TalentIT 2018 on kasvanut monipuoliseksi rekrytointitapahtumaksi, jossa tuodaan esiin uusia tapoja rekrytoida osaajia. Messut kokoavat yhteen isojen konsernien lisäksi paljon pk-yrityksiä, erityisesti kotimaisia kasvu- ja vientiyrityksiä, mukana tänä vuonna onkin lähes 130 näytteilleasettajaa.
An image of students listening to panel discussion
Kemian tekniikan korkeakoulu

CHEM Urafoorumi

CHEM Urafoorumi on Aalto-yliopiston kemian tekniikan opiskelijoille ja alan työnantajille suunnattu vuosittainen verkostoitumistapahtuma.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu