Tapahtumat

Sustainability Science Days 2021: Tuho ja luovuus

Sustainability Science Days –konferenssi tuo yhteen tutkijat, opiskelijat, yritykset, kansalaisjärjestöt, julkisen sektorin ja suuren yleisön keskustelemaan ja oppimaan kriittisistä kestävyyshaasteista ja niihin vastaavista ratkaisuista. Konferenssin järjestäjinä toimivat Helsingin yliopiston kestävyystieteen instituutti (HELSUS) ja Aalto-yliopiston Sustainability Hub.
Sustainability Science Days 2021 - Destruction & Creativity - May 18-19th, Helsinki and Espoo

Sustainability Science Days ­–konsepti on jatkumoa suuren suosion saavuttaneista tiedekonferensseistamme vuosilta 2018 ja 2019. Edellisinä vuosina SSD on käsitellyt mm. ilmastotoimia sekä kestävää kuluttamista. Molempina vuosina tapahtuma on kerännyt yli 500 vierasta, mukaan lukien poliitikkoja, yrityselämän edustajia sekä alansa huippututkijoita.

Vuoden 2021 konferenssin teema on Destruction & Creativity, eli tuho ja luovuus. Teeman avulla haluamme korostaa radikaalien muutosten välttämättömyyttä kestävyysongelmien ratkaisemiseksi. Nykyisen systeemin hienosäätö ei enää riitä, vaan vanhoja rakenteita on tuhottava, jotta voimme tehdä tilaa uusille ratkaisuille. Tähän työhön tarvitaan yhteiskunnan kaikkia toimijoita.

Tapahtuma järjestetään Espoossa ja Helsingissä 18.-19.5.2021.

Rekisteröityminen ja ohjelma tapahtumasivuilta.

Lisää tietoa konferenssista

www.sustainabilitysciencedays.fi (englanniksi)
 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu