Tapahtumat

Suomen rooli globaalissa ruokamurroksessa – kemistit ruokajärjestelmän uudistajina

Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulun alumnitapahtuma
Opiskelijoita Kemian tekniikan korkeakoulun edessä

Kemian tekniikan Alumni, 

Meillä on ilo kutsua sinut Otaniemeen alumnitilaisuuteen!  

Korkeakoulustamme on vuosien varrella valmistunut valtava määrä eri alojen asiantuntijoita ja vaikuttajia. Tänä iltana keskitymme ruokaan ja tulevaisuuden ruokajärjestelmiin, ja äänessä ovat upeat alumnimme. Puhumme siitä, kuinka kemia ja kemiantekniikka muovaavat tulevaisuuden ruokajärjestelmiä ja rakentavat kestävää ja innovatiivista ruokataloutta. Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja tapaamaan vanhoja tuttuja sekä verkostoitumaan uusien ihmisten kanssa. 


OHJELMA 

16.30–17.00 Kahvitarjoilu 

17.00–17.05 Avaussanat – Kristiina Kruus, dekaani, Kemian tekniikan korkeakoulu 

17.05–17.40 Ruokajärjestelmä – muutospaineet mahdollisuuksiksi 

  • Anu Kaukovirta, johtaja, tuotantojärjestelmät, Luke
  • Harri Kallioinen, tutkimus- ja kehitysjohtaja, Valio
  • Emilia Nordlund, tutkimuspäällikkö, VTT 
     

17.45–18.20 Mistä osaaminen syntyy? Miten tutkimuksesta tulee liiketoimintaa?  

  • Juha-Pekka Pitkänen, teknologiajohtaja, Solar Foods
  • Juho Uzkurt Kaljunen, toimitusjohtaja, NPHarvest
  • Pasi Herranen, toimitusjohtaja, VacuumWood.Tech  
     

18.20-19.30 Buffet-iltapala 


Lämpimästi tervetuloa – nähdään Kemian tekniikan korkeakoulun alumnitilaisuudessa! 

Terveisin 

Kristiina Kruus 
Dekaani, Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulu 

Kemian tekniikan korkeakoulu

Meillä luonnontieteet ja insinööritieteet yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla.

Lue korkeakoulusta
Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulun tutkimusta, kuva Mikko Raskinen
  • Päivitetty:
  • Julkaistu:
Jaa
URL kopioitu