Suomen rooli globaalissa ruokamurroksessa – kemistit ruokajärjestelmän uudistajina
Milloin
Missä
Tapahtuman kieli
Kemian tekniikan Alumni,
Meillä on ilo kutsua sinut Otaniemeen alumnitilaisuuteen!
Korkeakoulustamme on vuosien varrella valmistunut valtava määrä eri alojen asiantuntijoita ja vaikuttajia. Tänä iltana keskitymme ruokaan ja tulevaisuuden ruokajärjestelmiin, ja äänessä ovat upeat alumnimme. Puhumme siitä, kuinka kemia ja kemiantekniikka muovaavat tulevaisuuden ruokajärjestelmiä ja rakentavat kestävää ja innovatiivista ruokataloutta. Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja tapaamaan vanhoja tuttuja sekä verkostoitumaan uusien ihmisten kanssa.
OHJELMA
16.30–17.00 Kahvitarjoilu
17.00–17.05 Avaussanat – Kristiina Kruus, dekaani, Kemian tekniikan korkeakoulu
17.05–17.40 Ruokajärjestelmä – muutospaineet mahdollisuuksiksi
- Anu Kaukovirta, johtaja, tuotantojärjestelmät, Luke
- Harri Kallioinen, tutkimus- ja kehitysjohtaja, Valio
- Emilia Nordlund, tutkimuspäällikkö, VTT
17.45–18.20 Mistä osaaminen syntyy? Miten tutkimuksesta tulee liiketoimintaa?
- Juha-Pekka Pitkänen, teknologiajohtaja, Solar Foods
- Juho Uzkurt Kaljunen, toimitusjohtaja, NPHarvest
- Pasi Herranen, toimitusjohtaja, VacuumWood.Tech
18.20-19.30 Buffet-iltapala
Lämpimästi tervetuloa – nähdään Kemian tekniikan korkeakoulun alumnitilaisuudessa!
Terveisin
Kristiina Kruus
Dekaani, Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulu
Kemian tekniikan korkeakoulu
Meillä luonnontieteet ja insinööritieteet yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla.