Tapahtumat

Summer Job Day 2024

Summer Job Day 2024 kokoaa yhteen kaupan, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan alojen työnantajat ja avoinna olevista kesätyöpaikoista kiinnostuneet opiskelijat!
Red background with text Summer Job Day Thursday January 18, 2023 at 11:-17:00 Undergraduate Center (Otakaari 1, Espoo) 1st and 2nd floor

Aalto-yliopistossa opiskelee huippuosaajia kauppatieteiden, taiteiden ja muotoilun sekä tekniikan aloilla, ja opiskelijamme ovat osaamisensa ja monialaisuutensa ansiosta erittäin haluttuja työntekijöitä.

Summer Job Day -tapahtumassa työnantajilla on erinomainen tilaisuus opiskelijoidemme tapaamiseen ja rekrytointiin sekä organisaationne positiivisen työnantajamielikuvan rakentamiseen opiskelijoidemme keskuudessa. Aalto-yliopiston opiskelijoilla on puolestaan mahdollisuus tavata työnantajia ja esitellä omaa osaamistaan sekä löytää kesätyöpaikka tai opinnäytetyötoimeksianto. 

Työnantaja: Näytteilleasettajien ilmoittautuminen vuoden 2024 tapahtumaan on nyt päättynyt. Mikäli toivotte vielä mahdollisuutta osallistua tapahtumaan, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse: [email protected]. Lisätietoa tapahtumasta päivitetään verkkosivuillemme: aalto.fi/fi/yhteistyo/summer-job-day-tapahtuma.

Opiskelija, lisätietoa tapahtumasta päivitetään JobTeaserin tapahtumasivulle: Aalto JobTeaser

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: