Tapahtumat

Solve the SDGs

Pelasta tulevaisuus ja muuta maailmaa Solve the SDGs hackathonissa!
An illustration of purple hand holding a yellow ball that says "Solve the SDGs". A blue sky with clouds on the background. Texts say: "48 hours to change the world. 22.-24.4. at Startup Sauna and online." Black logos of Aalto University, Aalto Ventures Program and Junction.

Pelasta tulevaisuus, muuta maailmaa.

Tulevaisuus näyttää epävarmalta, ja se on hyvä asia – se tarkoittaa, että se ei ole määrätty. Se tarkoittaa, että voimme muokata sitä. Oikeissa käsissä, meidän käsissämme, tulevaisuus voidaan muovata johonkin, jossa emme malta odottaa saavamme elää.

On aika ryhtyä toimiin.

Solve the SDGs on hackathon, jossa keskitymme paremman tulevaisuuden luomiseen kehittämällä ratkaisuja YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin. Se on hackathon ihmisille, jotka haluavat vaikuttaa. Ihmisille, jotka eivät halua katsella maailman palavan, vaan muuttaa sitä parempaan suuntaan.

Se voi tuntua ylitsepääsemättömältä tehtävältä. Kukaan ei voi muuttaa maailmaa yksin, saati yhden viikonlopun aikana. Mutta yhdessä voimme ottaa askeleen tai kaksi oikeaan suuntaan – ja siitä jokainen tärkeä matka alkaa.

Hackathon järjestetään englanniksi. Lue lisää tapahtumasta täällä: www.solvethesdgs.com Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 25. maaliskuuta. 

Kuule ensimmäisenä Solve the SDGs uutisista Telegram-kanavaltamme.

Maailmaa kanssamme muuttamassa: Espoon kaupunki, Kymppi-hanke, Diakonissalaitos ja Aalto-yliopisto

#SolvetheSDGs

Solve the SDGs hackathonin järjestää yhdessä Junction ja Aalto Ventures Program.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: