Tapahtumat

Solve the SDGs

48 tuntia aikaa muuttaa maailmaa — tule mukaan Aalto Ventures Programin ja Junctionin hackathoniin paremman tulevaisuuden puolesta!
Solve the SDGs banner with Junction, Aalto University and Aalto Ventures Program logos

Kestävän kehityksen tavoitteet (Sustainable Development Goals, SDGs) ovat YK:n määrittelemiä tavoitteita kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseen, ja ne keskittyvät kaikkein vaikeimpien globaalien ongelmien ratkaisemiseen. Nämä ovat niin monimutkaisia ongelmia, että niiden ratkaiseminen 48 tunnissa saattaa tuntua mahdottomalta. Mutta kuka tekee mahdottomasta mahdollista, ellemme me?

Solve the SDGs on verkon yli tapahtuva hackathon, jossa tiimit työskentelevät yhdessä huippuluokan mentorien kanssa kestävyyteen liittyvien ongelmien parissa. Jos on olemassa merkityksellisempi tapa käyttää viikonloppu, mekin haluaisimme tietää siitä.

Hackathon on avoin osallistujille riippumatta opintotaustasta tai kokemustasosta; aiempi kokemus hackathoneista ei ole tarpeen. Ratkaisut voivat olla muunkinlaisia kuin teknisiä, joten kuka tahansa voi osallistua ongelmanratkaisuun. Kunhan olet tiimipelaaja joka uskoo maailman voivan olla nykyistä reilumpi paikka, olet tervetullut mukaan! Tiimit esittävät lopulliset ideansa kahden minuutin videoilla sunnuntaina 20.9.

Ilmoittaudu tapahtumaan 18.9. mennessä täällä. Voit ilmoittautua tiiminä tai yksilönä. Hackathon järjestetään englanniksi.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu