Tapahtumat

Riskianalyysin eurooppalainen pääkonferenssi ensimmäistä kertaa Suomeen

Flyer for event June 14-17

Note: Due to recent developments of the coronavirus epidemic, we have decided to postpone the conference. At present, we are looking at alternative dates in the second half of this year 2020. The possibility of organizing a virtual conference is not excluded.

 

Maailmanlaajuisen The Society for Risk Analysis (SRA) –seuran Euroopan jaoston 29. konferenssi järjestetään Aalto-yliopistolla 14.-17.6.2020. Kyseessä on SRA–Europen vuosittainen päätapahtuma, joka järjestetään Suomessa nyt ensimmäistä kertaa.

 

Konferenssin teemana on The Discipline(s) of Risk Analysis, joka korostaa riskianalyysin asemaa siihen kytkeytyvien monien tieteenalojen leikkauspisteessä.

Konferenssi tarjoaa näkyvän foorumin esityksille, jotka liittyvät riskianalyysiin, riskien tunnistamiseen, arviointiin ja kokemiseen sekä riskiviestintään ja riskienhallintaan. Tarkasteltavina voivat olla yksittäiset henkilöt, yksityisen ja julkisen sektorin organisaatiot sekä yhteiskunta laajemminkin niin paikallisella, alueellisella, kansallisella kuin globaalillakin tasolla.

Konferenssin keynote-puhujat ovat alansa tunnetuimpia tutkijoita ja vaikuttajia, jotka tarkastelevat alan ajankohtaisia teemoja ja tulevaisuuden kehitysnäkymiä. Suomesta keynote-puhujana on maa- ja metsätalousministeriön kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio

Konferenssiabstrakteja voi toimittaa 15. tammikuuta 2020 mennessä.

Lisätietoa

Lisätietoa saat liitteestä tai konferenssin nettisivuilla http://srae2020.aalto.fi.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu