Tapahtumat

Riskianalyysin eurooppalainen pääkonferenssi ensimmäistä kertaa Suomeen

Flyer for event June 14-17

Maailmanlaajuisen The Society for Risk Analysis (SRA) –seuran Euroopan jaoston 29. konferenssi järjestetään Aalto-yliopistolla 13.-16.6.2021. Kyseessä on SRA–Europen vuosittainen päätapahtuma, joka järjestetään Suomessa nyt ensimmäistä kertaa.

 

Konferenssin teemana on The Discipline(s) of Risk Analysis, joka korostaa riskianalyysin asemaa siihen kytkeytyvien monien tieteenalojen leikkauspisteessä.

Konferenssi tarjoaa näkyvän foorumin esityksille, jotka liittyvät riskianalyysiin, riskien tunnistamiseen, arviointiin ja kokemiseen sekä riskiviestintään ja riskienhallintaan. Tarkasteltavina voivat olla yksittäiset henkilöt, yksityisen ja julkisen sektorin organisaatiot sekä yhteiskunta laajemminkin niin paikallisella, alueellisella, kansallisella kuin globaalillakin tasolla.

Konferenssin keynote-puhujat ovat alansa tunnetuimpia tutkijoita ja vaikuttajia, jotka tarkastelevat alan ajankohtaisia teemoja ja tulevaisuuden kehitysnäkymiä. Suomesta keynote-puhujana on maa- ja metsätalousministeriön kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio

Konferenssiabstrakteja voi toimittaa marraskuusta 2020 alkaen, lisätietoja seuraa.

Lisätietoa

Lisätietoa saat liitteestä tai konferenssin nettisivuilla http://srae2020.aalto.fi.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu