Tapahtumat

Resilientti hybridityön johtajuus

Miten edistää organisaation suorituskykyä ja työhyvinvointia uusien haasteiden äärellä
Resilient Leadership for Hybrid Work event picture

Webinaari alkaa klo 15.30 ylläolevassa ikkunassa (paina Hyväksy/Show content, jos video ei näy suoraan). Voit myös seurata tapahtumaa YouTubessa.

Voit lähettää puhujille kysymyksiä Presemon kautta: Linkki alustalle (aukeaa uuteen ikkunaan). Kysymyksiä voi lähettää koko webinaarin ajan.

Yritykset ja organisaatiot ovat kohdanneet COVID-19-pandemian myötä uusia, odottamattomia haasteita, ja jotkin aiemmat haasteet ovat voimistuneet. Pandemia on nopeuttanut merkittävästi megatrendien vaikutusten esiintymistä useilla talouden ja yhteiskunnan sektoreilla – esimerkiksi etätyöskentelyn paradigmaa, hyötyineen ja haittoineen. 

Resilientti ja osaava johtajuus voi merkittävästi lieventää muutosten negatiivisia vaikutuksia ja korostaa niiden positiivisia vaikutuksia koronaviruksen jälkeisessä työelämässä. Kuinka voimme johtaa ihmisiä menestyksekkäästi jatkossa? 

Liity mukaamme tutustumaan aiheeseen torstaina 19.8.2021 klo 15.30-18.00! 

Kutsumamme puhujat tulevat käsittelemään tapoja luovia johtamiseen kohdistuvia, vaativia haasteita. He tulevat koskettelemaan aiheita kuten hyvinvointi, yhteenkuuluvuus työpaikoilla, tarve rakentaa organisaatioihin uusia osaamisia, entisestään kasvaneet odotukset esimiesten kognitiivisille kyvyille ja luovuudelle, ja yleisemmin paradoksi, joka johtamisessa rakentuu organisaatioiden suorituskyvyn ja ihmisten hyvinvoinnin välille.  

Oletpa sitten johtaja tai tiiminvetäjä, tai HR-ammattilainen tai hyvinvoinnista kiinnostunut työelämän osallistuja, olet lämpimästi tervetullut osallistumaan tilaisuuteemme. Tunnetut erityisasiantuntijat esittelevät siinä arvokkaita, toisiaan täydentäviä näkökulmia tämän päivän johtajuuden ajankohtaisimpiin haasteisiin ja ratkaisuihin.

Tapahtuman kieli on englanti. 

Ohjelma

15:30  Welcome, Timo Korkeamäki

15:40  Managing the wellbeing vs. performance paradox is the holy grail of 21st century leadership​, Juha Äkräs

16:10  Resilient leadership is HUMAN: learnings from global firms pioneering the future of work​, Gitte Frederiksen

16:50  Inner innovation: practical skills to manage complexity and change​, Bill Duane

17:20  Changing work – changing leadership: perspectives from Aalto’s Future of Work program, Hertta Vuorenmaa

Juha Äkräs

Juha Äkräs on Hintsa Performancen hallituksen puheenjohtaja. Hän on myös Executive in Residence Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa, jossa hän on yksi Future of Work -hankkeen asiantuntijoista. Hän on aiemmin työskennellyt 21 vuotta Nokian eri tehtävissä neljässä Euroopan ja Aasian maassa – mm. asiakastyön johdossa, strategisissa rooleissa sekä yleisjohdossa. Viimeisimpänä Juha toimi Nokia-konsernin HR-johtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

Bill Duane

Bill Duane toimi Google-konsernissa johtajana vastuunaan Gmailin ja verkkohakuinfrastruktuurin ohjelmistotuotanto maailmanlaajuisesti. Myöhemmin hänelle perustettiin hyvinvointijohtajan asema. Hän on nykyisin Bill Duane and Associates -yhtiön johtaja ja konsultoi organisaatioita liittyen innovaatioihin, resilienssiin ja tekoälyyn. Hän on aktiivinen myös kolmannella sektorilla liittyen mindfulnessiin, veteraaniasioihin ja sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen. Lisäksi hän toimii tutkijana Kathmandun yliopiston Rangjung Yeshe -instituutissa.

Gitte Frederiksen BCG

Gitte Frederiksentoimii Boston Consulting Groupilla johtotehtävissä Kööpenhaminassa ja on koulutukseltaan fysiikan ja nanoteknologian insinööri. Hän on keskittynyt urallaan liikkeenjohdon konsultointiin suurimittaisten ja digitaalisten muutosten teemoista erityisesti maailmanlaajuisen vähittäiskaupan ja kulutustavaroiden toimialalla. Gitte on BCG:llä globaalisti uuden sukupolven työskentelytapojen edelläkävijä ja johtaa BCG:n pohjoismaiden pyrkimyksiä kehittää liiketoimintaa vastaamaan tulevaisuuden työelämää, niin asiakasyrityksissä kuin sisäisesti. Hän on intohimoinen vaikuttavuuden ja kestävän liiketoiminnan puolestapuhuja.

Hertta Vuorenmaa

Hertta Vuorenmaa on Aalto-yliopiston Future of Work -ohjelman tutkimusjohtaja ja yliopistonlehtori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hänen tutkimuksensa keskittyy mm. työn muuttuvaan luonteeseen ja ihmisten johtamiseen, työhyvinvointiin, julkisten ja yksityisten organisaatioiden henkilöstöresurssien johtamiseen, digitalisaatioon ja sukupuolen tutkimukseen. Hertta on kokenut tutkija ja kouluttaja.

Timo Korkeamäki, new dean of the School of Business

Timo Korkeamäki on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun dekaani. Hän on aiemmin työskennellyt useissa yliopistoissa, viimeksi rahoituksen professorina Svenska handelshögskolanissa, jossa hän oli myös tutkimuksesta vastaava vararehtori, ja aiemmin Yhdysvalloissa.

Markus Mäkelä

Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Aalto-yliopiston Executive in Residence Markus Mäkelä, jonka työtausta on kansainvälisessä teollisessa liiketoiminnassa, ohjelmistoyrityksissä, pääomasijoittamisessa ja konsultoinnissa. Markus on myös pitkäaikainen liiketoimintastrategian tutkija ja on aiemmin urallaan ollut ohjelmistotuotekehityksen professori.

Lisätietoja:

Katja Reinikka | Viestintä- ja tapahtumakoordinaattori
[email protected]

Aalto-yliopiston tietosuojailmoitukset

Aalto Networking Platform

Aalto Networking Platform -yhteistyöalusta tuo tutkimusosaamista yhteen yli laitosrajojen.

Read more
Networking at Aalto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: