Tapahtumat

Product Design Gala 2021

Monitieteisen Product Development Project -kurssin lopputyöt esitellään verkossa yleisölle koko päivän kestävässä tapahtumassa - tervetuloa!
PdP Gala poster
Picture from 2019 Gala

Tämän vuoden gaala järjestetään täysin virtuaalisena. Gaalassa esitellään 10 opiskelijatiimien toteuttamaa prototyyppiä. Virtuaalialusta on avoinna 10.5.2021 lähtien ja itse gaala pidetään 21.5.2021. Virtuaalialustan auettua voit käydä etukäteen katsomassa mitä opiskelijatiimimme ovat saaneet aikaiseksi!

Jo 24 vuoden ajan PdP-kurssi (Product Development Project) on tuonut yhteen tekniikan, muotoilun ja kauppatieteiden opiskelijat ratkomaan teollisuuden haasteita ja kehittämään niihin huippuluokan ratkaisuja. Kurssin päättää kaikille avoin PdP-gaala.

Opiskelijatiimit Aalto-yliopistosta ja yhteistyöyliopistoistamme ovat työskennelleet kuukausien ajan toteuttaakseen teollisuusyritysten ja yhteistyökumppaneiden antamat vaativat tuotekehityksen haasteet. PdP-gaala esittelee, miten tiimit ovat työskennelleet ja millaisia lopputuloksia ja upeita prototyyppejä he ovat saaneet aikaan.

Lue lisää gaalasta: http://pdp.fi/

Lämpimästi tervetuloa virtuaaligaalaamme!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: