Tapahtumat

Product Design Gaala 2024: Tuotekehityksen tulevaisuuden esittely

Oletko koskaan miettinyt, mitä mullistavia innovaatioita voidaan saavuttaa 10 000 euron budjetilla, monialaisella lahjakkaalla tiimillä ja todellisella haasteella, jonka on tarjonnut huipputason teollisuuskumppani? Vastaus löytyy Product Design Gaalasta!
PDP Gala ad

27 vuoden ajan Product Development Project (PDP) -kurssi on ollut luovuuden ja innovaation kehto Aalto-yliopistossa. Tänä vuonna 16 monialaista tiimiä Aallosta ja yhteistyöyliopistoista ovat sydämellään ja mielellään tarttuneet todellisiin haasteisiin, jotka arvostetut teollisuuskumppanimme ovat tarjonneet. 17. toukokuuta he ovat valmiita esittelemään ratkaisunsa maailmalle.

Gaala ei ole vain tapahtuma; se on juhla siitä, mikä on mahdollista, kun erilaiset mielet tekevät yhteistyötä monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Olitpa sitten opiskelija pohtimassa seuraavaa askelta akateemisella polullasi, opetushenkilökunnan jäsen, joka on innokas näkemään monialaisen yhteistyön toimintaa tai teollisuuden ammattilainen etsimässä huomisen innovaattoreita, PDP Gaala on sinun paikkasi.

Sukella vertaansa vailla olevaan innovaation ilmapiiriin Aalto Design Factoryssa 17.5. klo. 9.00 - 17.00. Tutustu tämän vuoden jännittävimpien projektien tekijöihin, tutki heidän kojujaan ja inspiroidu heidän matkastaan ideasta prototyyppiin. Rekisteröintiä ei vaadita – ota vain uteliaisuutesi mukaan ja valmistaudu hämmästymään.

Lisätietoja projekteista ja tapahtumasta löydät verkkosivuiltamme. Nähdään gaalassa – missä tuotekehityksen tulevaisuus avautuu!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: