Tapahtumat

PERUUTETTU / Hiljaisuuden retriitti henkilökunnalle ja opiskelijoille

Hiljaisuuden retriitti on peruutettu koronatilanteen aiheuttamien rajoitusten vuoksi.
Retriitti, kuva Hirvonen, Espoon srk

HILJAISUUDEN RETRIITTI 17. – 19.4.2020 Hvittorpin leirikeskus, Kirkkonummi 90e / henkilökunta 45e / opiskelija Hinta sisältää täysihoidon (1 hh) sekä yhteiskuljetuksen. 

Retriitti on tarkoitettu yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja ammattiopistojen opiskelijoille sekä henkilökunnalle.

Hiljaisuuden retriitti on hyvä tapa ladata akkuja, rentoutua, ja ottaa aikaa omille ajatuksille. Hyvä ruoka, lepo ja luonto hoitavat mieltä ja kehoa. Päiviä rytmittävät yhteiset meditaatio- ja rukoushetket kappelissa. Osallistujat sitoutuvat yhteiseen hiljaisuuteen viikonlopun ajaksi. Mahdollisuus myös kuvalliseen työskentelyyn. 

Ohjaajina toimivat oppilaitospastori Jyri Hakala ja muusikko Katja Kangas. Kuvallista työskentelyä ohjaa taideterapeutti Terhi Varjoranta.

Ilmoittautumiset 17.3.2020 mennessä toimistosihteeri Marita Kantolalle, [email protected] tai p. 09 8050 2359. Kerrothan ilmoittautuessasi nimesi, oppilaitoksesi, oletko opiskelija vai henkilökuntaa, yhteystietosi, erityisruokavaliosi sekä oletko ollut aiemmin retriitissä. Etusijalla ovat ensi kertaa osallistuvat. Lisätiedot: Jyri Hakala, p. 040 5134363 tai Katja Kangas, p. 040 7200764 

www.espoonseurakunnat.fi

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: