Tapahtumat

PERUTTU: Opastetut kierrokset Opiskelijakulttuurimuseoon 14.10.

Opiskelijakulttuurimuseo on Suomen paras (ja ainoa) yksinomaan opiskelijaelämää ja -kulttuuria esittelevä museo. Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan piirissä toimiva ja vapaaehtoisvoimin ylläpidetty museo sijaitsee Otaniemessä, Jämeräntaival 3A:n kellarissa. Oppaana ylioppilaskunnan vapaaehtoinen.
A person peeks through colourful balls in a ball pit. I love campus logo badge in the lower left corner.
Kuva: Aalto-yliopisto / Heli Sorjonen

KIERROKSET PERUTTU OPPAAN SAIRASTUMISEN VUOKSI

Opiskelijakulttuurimuseo on Suomen paras (ja ainoa) yksinomaan opiskelijaelämää ja -kulttuuria esittelevä museo. Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan piirissä toimiva ja vapaaehtoisvoimin ylläpidetty museo sijaitsee Otaniemessä, Jämeräntaival 3A:n kellarissa.

Museo avattiin parin vuoden remontin ja uudistuksen jälkeen syyskuussa 2021 uudella nimellä: aikaisemmin museo on tunnettu Polyteekkarimuseona.

Uudistuttuaan museon toimintaa ja näyttelykokoelmaa on laajennettu kattamaan koko Aalto-yhteisön — tekniikan, kauppatieteen ja taiteen — opiskelijakulttuureja. Museo esittelee teekkarikulttuurien lisäksi nyt myös KY - Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaiden ja Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun ylioppilaiden TOKYO ry:n historiaa ja nykypäivää. Myös AYY:n taidekokoelmaa esitellään jatkossa museon näyttelykokoelmissa.

Oppaana toimii ylioppilaskunnan vapaaehtoinen. Kierrokset ovat Aallon opiskelijoille ja henkilöstölle, max. 15 osallistujaa / kierros.

Opastetut kierrokset 14.10.2022:
1. kierros klo 13.00 - 14.00
2. kierros klo 14.00 - 15.00

Jatkuvasti päivittyvään näyttelykokoelmaan otetaan vastaan täydennystä kauppatieteen ja taiteen alojen tarinoista ja esineistöstä (näistä voi olla yhteydessä [email protected]).

Lue lisää Opiskelijakulttuurimuseosta

I love campus

On aika juhlistaa yhdessäoloa!

Osallistu tapahtumiin ja kyselyyn!
Students celebrating Aalto Day One outside in overalls, with confetti flying.

Lisää tapahtumia

Iloiset aaltolaiset halaavat toisiaan
Kampus

Wappu 2024

Aalto-yhteisön vapun ajan tapahtumia
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: