Tapahtumat

Nordic Master Webinar 2023

Haluatko suorittaa kaksi maisterintutkintoa samalla kertaa? Tule tapaamaan professoreita, alumneja, opiskelijoita sekä hakijapalvelujen työntekijöitä. Tässä webinaarissa sinulla on mahdollisuus kuulla Nordic Master -yhteistutkinto-ohjelmien yksityiskohdista ja ja kysyä uramahdollisuuksista, opiskelijakokemuksista sekä hakuprosessista.
Study 2 MSc degrees in 2 Nordic countries! Webinar on study possibilities at Nordic Five Tech universities on 12 December 2023 at 17.00 (5 pm, UTC +2).
Aalto students studying. Photo: Aalto University / Unto Rautio

Mitä Nordic Master -webinaarissa tarkalleen ottaen tapahtuu?

Marraskuun 12. päivä voit osallistua virtuaaliseen webinaariin, jossa pääset tutustumaan pohjoismaisiin opiskelu- ja yhteistyömahdollisuuksiin, joita N5T-yliopistot tarjoavat. Sinulla on mahdollisuus tavata professoreita, alumneja, nykyisiä opiskelijoita sekä hakijapalvelujen työntekijöitä viidestä Nordic Master -yhteistutkinto-ohjelmasta. Pääset kuulemaan Nordic Master -yhteistutkinto-ohjelmien yksityiskohdista ja kysymään uramahdollisuuksista, opiskelijakokemuksista sekä hakuprosessista Nordic Master -ohjelmiin.

Kuka voi osallistua?

Webinaari on suunnattu opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa samalla kertaa kaksi maisterintutkintoa ja opiskella kahdessa pohjoismaassa.

Missä ja milloin?

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 11.12.2023. Linkki webinaariin lähetetään kaikille ilmoittautuneille ennen webinaarin alkua.

Menikö webinaari sinulta ohi? Ei hätää, sillä voit katsoa tallenteen YouTubesta!

Mikä ihmeen Nordic Five Tech (N5T)?

Nordic Five Tech (N5T) on viiden johtavan pohjoismaisen yliopiston muodostama yliopistoverkosto. Verkosto perustettiin marraskuussa 2006 ja sen tavoite on hyödyntää yhteisiä ja toisiaan täydentäviä vahvuuksia sekä luoda synergiaa koulutuksessa, tutkimuksessa ja innovaatioissa.

N5T-yliopistot tarjoavat viisi erinomaista yhteistutkinto-ohjelmaa energia-, ympäristö-, meri- ja arktisen tekniikan sekä polymeeritekniikan aloilla. Näissä ohjelmissa suoritat samalla kertaa kaksi maisterintutkintoa ja opiskelet kahdessa pohjoismaassa.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu