Tapahtumat

Näytös22

Aalto-yliopiston muodin pääaineen opiskelijoiden muotinäytös Näytös22 järjestetään virtuaalitapahtumana 2. kesäkuuta klo 19:00 osoitteessa aalto.fashion. Tervetuloa mukaan!
Kutsu Näytös22-muotinäytökseen: höyheniä, graafisia kuvioita ja tapahtuman kutsuteksti

Näytös22 on Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun muodin koulutusohjelmasta valmistuneiden vuotuinen muotinäytös. Muotinäytös nähdään suorana verkossa 2. kesäkuuta aalto.fashion-sivustolla.Aalto-yliopisto on vakiinnuttanut asemansa merkittävänä tekijänä maailman muoti-, vaatetus- ja tekstiilialoilla. Maisteri- ja kandidaattiopiskelijoiden mallistoja esitellään muotinäytöksessä, joka on kiistatta yksi Suomen tärkeimmistä muotitapahtumista.

Näytös22-työryhmä

Jury: Menswear Designer at GIVENCHY Siru Juntunen, Senior Designer at RAF SIMONS Caroline Pretterebner, Aalto-yliopiston muodin opettajat Elina Peltonen, Veronica Abbrederis, Ilona Hyötyläinen, Anna Ervamaa ja Anna-Mari Leppisaari

Videotuotanto: Aalto Studios
Hiukset ja meikit: Jenny Jansson ja Mikko Vainio
Stailausapu: Minttu Vesala
Lookbook-kuvat: Sofia Okkonen

Muoti esillä Helsingissä

Näytös22 on osa laajempaa Fashion in Helsinki -muotiviikkoa. Sen monipuoliseen ohjelmaan lukeutuu myös Aalto-yliopiston muodin kandidaattiopiskelijoiden näyttely Aalto Fashion Collaborative Projects, joka on esillä 28.5.–5.6. Ilmarisen toimitilassa osoitteessa Fabianinkatu 29.

Lisäksi Aalto-yliopiston tutkijoiden Annamari Vänskän, Jenni Hokan ja Natalia Särmäkarin muotia, identiteettiä ja digitaalisuutta käsittelevä kirja Intiimin kosketus julkaistaan Fashion in Helsinki -muotiviikon aikana 30.5.—5.6.2022.

Lue lisää ja seuraa:

Aalto Fashion

Aalto Fashion Instagramissa: @aalto_fashion

Lue lisää muodin merkityksestä Aalto-yliopiston verkkolehdestä

Fashion in Helsinki

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: