Tapahtumat

Miten tekoäly muuttaa työtä?

Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston järjestämässä keskustelussa mukana ovat Sasu Tarkoma, Mona Mannevuo ja Tero Ojanperä. Tilaisuus on osa Creative Technologies -tapahtumasarjaa.
Tapahtuma visuaali värikkäällä taustalla, tapahtuman nimellä ja logoilla

ChatGPT ja muut suuret kielimallit tulivat ryminällä ihmisten tietoisuuteen vuonna 2023. Julkisuudessa ja työpaikoilla pohditaan nyt, miten uusia tekoälymalleja voidaan hyödyntää työelämässä ja millä tavalla ne muuttavat työtä ja ammatteja. Mitä jokaisen tulisi tietää tekoälystä työelämässä? Millaista työtä tekoäly voi korvata, entä mitä työtä se täydentää? Miten tekoälyn synnyttämä työelämän muutos vertautuu aiempiin teknologisiin muutoksiin?

Tekoälystä ja tulevaisuuden työelämästä ovat keskustelemassa historioitsija, yliopistotutkija Mona Mannevuo ja työelämäprofessori, Silo AI:n hallituksen puheenjohtajaja Tero Ojanperä sekä dekaani, tietojenkäsittelytieteen professori Sasu Tarkoma. Juontajana on Anu Partanen.

Linkki verkkolähetykseen

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Helsingin yliopisto ja Aalto-yliopisto.

Tutustu aiempien Creative Technologies -tapahtumien tallenteisiin

Ryhmäkuva puhujista (Sasu Tarkoma, Mona Mannevuo, Tero Ojanperä).
Tilaisuuden puhujat: Sasu Tarkoma, Mona Mannevuo ja Tero Ojanperä.

Lisätietoja tapahtumasta:

Hetta Huhtamäki
Tuottaja | Aalto Studios
050 433 7130 | [email protected]

Katja Reinikka
Tuottaja | Aalto Digital Creatives | Aalto Studios
050 434 8872 | [email protected]

Tietosuojailmoitukset

Katso myös

MAGICS-infrastruktuuri mahdollistaa virtuaalitodellisuuden hyödyntämisen muun muassa taiteellisissa esityksissä. Kuva: Aalto Studios.

MAGICS – Media – Arts – Games – Interaction – Computing – Science (ulkoinen linkki)

MAGICS is an infrastructure network to support research into motion recording, and virtual environments. It is a joint effort of Aalto University, Tampere University and the University of the Arts Helsinki.

Aalto Digital Creatives logo image

Aalto Digital Creatives (ulkoinen linkki)

Aalto Digital Creatives on luoville aloille suunnattu esihautomo-ohjelma, joka kuuluu Helsingin kaupungin Kampusinkubaattorit-ohjelmaan.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: