Tapahtumat

Matchbox –verkkotapahtuma

Tule mukaan Matchbox -tapahtumaan tapaamaan ihmisiä innovaatio- ja startupyhteisöstä.
A banneer with an illustration of a matchbox and the text "Matchbox - E-pitching & connecting innovative mindsets". Banner colored in beige, orange and black and has a vintage, textured feel to it.

Matchbox on taas täällä! Pue verkostoitumishoususi - tai tässä tapauksessa paita - päälle ja liity mukaan tapahtumaamme 13. huhtikuuta!

Matchboxissa voit tavata ja  tutustua ihmisiin innovaatio- ja startupyhteisöstä. Luvassa on sekä opiskelijoiden että yrittäjien puheita heidän ideoista ja projekteista. Lisäksi järjestämme mahdollisuuden verkostoitua virtuaalisessa loungessa, jossa voit vaihtaa ideoita muiden samanmielisten kanssa.

Tänä vuonna tapahtumassa on mukana Startup Experience -kurssin opiskelijoiden pitchit, joten sinulla on mahdollisuus nähdä, mitä nuoret startup-tiimimme ovat kehittäneet viime kuukausien aikana.

Asiantuntijoidemme ja kurssien opettajien lisäksi myös yleisö pääsee vaikuttamaan voittajaryhmän valintaan, joten ole valmis käyttämään ääntäsi.

Nappaa siis mukaan kuppi kahvia, nauti esityksestä, liity keskusteluun ja valmistaudu inspiroitumaan!

Tapahtuma pidetään Remossa. Voit seurata Facebook- ja Linkedin-tapahtumasivujamme saadaksesi lisää päivityksiä puhujista sekä lavalle nousevista tiimeistä! 

Tapahtuma järjestetään englanniksi. Lisätietoa löytyy tapahtuman englanninkieliseltä sivulta.

Matchbox event schedule: 10-12 Open stage, 13-16:30 Startup Experience pitches, 16:30-18:00 Networking and roundtable discussions
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: