Tapahtumat

Kybersota Ukrainassa, osa 2

Työelämäprofessori Jarno Limnéll ja tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen jatkavat keskustelua kybersodankäynnistä suorassa verkkolähetyksessä.
Banneri, jossa sinisellä pohjalla keltaista pattern-kuviota ja teksti Kybersota Ukrainassa, osa 2, 6.4.2022

Ukrainassa käydään fyysisen maailman rinnalla sotaa myös kybermaailmassa. Aalto-yliopiston työelämäprofessori Jarno Limnéll ja WithSecuren tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen keskustelivat suorassa verkkolähetyksessä 8.3. kybersodankäynnistä ja sen vaikutuksista yhteiskuntaan. 

Nyt suuren huomion saanut keskustelu jatkuu. Toisessa osassa pureudumme siihen, miten tilanne on kehittynyt ja mitä mahdollisesti on vielä odotettavissa.

Katso tallenne

Katso osa 1 sivun alaosasta.

Jarno Limnéll

Kyberturvallisuuden työelämäprofessori Aalto-yliopistossa, dosentti, kyberturvallisuusjohtaja Innofactor Oyj:ssä ja Maailman talousfoorumin asiantuntijaverkoston jäsen. 

Mikko Hyppönen

Tutkimusjohtaja, WithSecure Oyj. Kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu tietoturva-asiantuntija. 

Kybersota Ukrainassa – mitä on tapahtunut ja mitä on odotettavissa?

Katso tallenne verkkolähetyksestä, jossa työelämäprofessori Jarno Limnéll ja F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen keskustelevat kybersodankäynnistä.

Katso tallenne
Pattern visual in blue and yellow color

Lue tuoreita uutisia

Aalto University Meet Our Teachers SCI Janne Halme 2022. Photo: Mikko Raskinen.
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Yliopistonlehtori Janne Halme: Aurinkoenergia on ihan huippua!

: Janne Halmetta inspiroi lehmuskuja, jossa yhdistyvät puut, lehdet ja valo, joka siivilöityy puiden välistä. Vaikka aurinkokennon avulla voidaan tuottaa sähköä, elämää ylläpitävää fotosynteesiä se ei pysty korvaamaan.
Annika Järvelin and Hanna Castrén-Niemi have spent three weeks at three different clinics in Helsinki. Photo: Otto Olavinen, Biodesign.
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Neuvola täyttää sata vuotta – tutkijat selvittävät, miten neuvolan seuraavan vuosisadan tarpeisiin voitaisiin vastata terveysteknologiaa hyödyntäen

Tutkijat selvittävät sitä, miten neuvolan seuraavan vuosisadan tarpeisiin voitaisiin vastata Stanfordin yliopistosta lähtöisin olevien Biodesign-menetelmien keinoin.
Elias Rantapuska, photo by Evelin Kask
Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

OP Ryhmän Tutkimussäätiöltä 1,2 miljoonaa euroa kolmen suomalaisyliopiston tutkimushankkeelle

Laadukasta tutkimusta ei synny ilman kallista tutkimusdataa ja ihmisiä, toteaa rahoitusalan ja rahoitusinstituutioiden tutkimushanketta Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa johtava professori Elias Rantapuska.
students and a book shelf
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Välillisten verojen rooli kasvaa globaalisti

Välillisten verojen tarkoitus on paitsi fiskaalinen eli varojen kerääminen valtion kassaan, myös kulutuksen ohjaaminen halutulla tavalla joko keppiä tai porkkanaa käyttäen.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu