Tapahtumat

Kestävä tekstiiliteollisuus – tätä päivää vai etäinen tavoite?

Nykypäivän tekstiilituotantoon liittyy valtavia ympäristöllisiä ja yhteiskunnallisia ongelmia - koko teollisuudenalaa koskeva paradigmanmuutos on välttämätön. Tässä seminaarissa tarkastellaan keinoja saavuttaa kestäviä tapoja tuottaa ja kuluttaa tekstiilejä.
Aalto Sustainability Talks seminar series wheel logo, with turquoise background. Highlited is SDG 12 slot on brown colour. Text with font Georfia: Sustainable textiles - still dream or possible reality? 16.4.2021 / 9:00-10:15, Online-webinar.
Aalto Sustainability logo, SDG colourful wheel with turquoise background

Recording: Sustainable textiles - Still a dream or possible reality? (ulkoinen linkki)

Recording of Aalto Sustainability Talks: Sustainable textiles - Still a dream or possible reality 16.4.2021

Kestävä tekstiiliteollisuus – tätä päivää vai etäinen tavoite?

Tässä seminaarissa pureudutaan tekstiiliteollisuuden muutokseen, jonka avulla voidaan selättää niitä yhteiskunnallisia ja ympäristöllisiä ongelmia, joita alaan tällä hetkellä liittyy. Millaisia alaa koskevia innovaatioita tutkijat ovat kehittäneet? Voidaanko kiertotalouden ja uusien kuidun tuotantoon liittyvien menetelmien avulla taata tulevaisuudessa sosiaalisesti oikeudenmukainen ja ympäristölle kestävä tekstiiliiteollisuus?

Tutustu ja lue lisää tapahtumasta sen englanninkielisiltä sivuilta ja rekisteröidy mukaan!

Sustainability Talks logo

Aalto Sustainability Talks

Aalto Sustainability Talks -seminaarisarja tuo esiin ajankohtaista kestävän kehityksen tutkimusta ja ratkaisuja tämän hetken kestävyyshaasteisiin.

Tapahtumat
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: