Tapahtumat

Kemian tekniikan korkeakoulun alumnipäivä

Kemian tekniikan korkeakoulun alumnipäivä järjestetään lauantaina 26.10. Otaniemessä.
Banner
Tervetuloa Kemian tekniikan korkeakoulun alumnipäivään!

Lämpimästi tervetuloa alumnipäivään, arvoisa Kemian tekniikan korkeakoulun alumni! 

Kemian tekniikan korkeakoulu on yksi Aalto-yliopiston kuudesta korkeakoulusta ja se muodostettiin yhdistämällä kemian tekniikka, materiaalitekniikka ja puunjalostustekniikka. Korkeakoulu on sen jälkeen muotoutunut valtavasti uusien tarpeiden mukaisesti. 

Alumnipäivässä pääset tutustumaan entisen korkeakoulusi toimintaan vuonna 2019. Samalla saat viimeisimmät kuulumiset ajankohtaisimmista tutkimushankkeista lyhyiden luentojen ja demonstraatioiden kautta. Päivä on mainio tilaisuus tavata myös vanhoja tuttuja ja kokea valtavin harppauksin kehittynyt Aalto-yliopiston kampus kaikessa hienoudessaan.  

Osallistua voi joustavasti koko päiväksi tai vain osaksi ajasta. Tutkimusta ja uusimpia innovaatioita koskevien luentojen lisäksi päivän aikana on mahdollisuus nähdä Ioncell-kuidun valmistusta, vierailla fuksilabroissa sekä osallistua vetyautotyöpajaan.  

Ohjelmassa on huomioitu myös perheen pienimmät. Aalto Juniorin järjestää ohjatusti ja biohajoavan slimen ja supersaippuakuplien valmistusta.  

Toivomme laajaa osanottoa ja haluammekin toivottaa sinut ja perheesi lämpimästi tervetulleeksi. Ilmoittauduthan mukaan oheisen verkkolomakkeen kautta.  

Voit myös jakaa tätä kutsua muille koulun entisille opiskelijoille, sillä alumnirekisterissämme ei valitettavasti ole jokaisen yhteystietoja. Kehota heitä samalla ilmoittautumaan Aalto-yliopiston viralliseen alumnitietokantaan, jotta kutsut tavoittavat heidät tulevaisuudessa.  

Alumni, etkö saanut kutsua? Pidä tietosi ajan tasalla ja rekisteröidy alumniksi: alumnicircle.aalto.fi 

Ohjelma järjestetään osoitteissa Kemistintie 1 ja Vuorimiehentie 1. 

Terveisin 

Dekaani Kristiina Kruus ja alumnipäivän järjestelytiimi 

Lisätietoa alumnipäivään liittyen voi kysyä osoitteesta [email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu