Tapahtumat

Kansainvälinen Backed by 5G -verkkotapahtuma

Tapahtuman teemana on 5G-teknologian mahdollistama apu tuottavuuden kehittymiseen globaalin etelän maissa.
Cyber. Kuva: Aalto-yliopisto / Aki-Pekka Sinikoski
Kuva: Aalto-yliopisto / Aki-Pekka Sinikoski

Aalto-yliopistossa järjestetään 14.–18. kesäkuuta kansainvälinen Backed by 5G -verkkotapahtuma. Sen teemana on 5G-teknologian mahdollistama apu tuottavuuden kehittymiseen globaalin etelän maissa, kuten Nigeriassa ja Keniassa. Voisivatko 5G-teknologia ja muut teknologiset edistysaskeleet vaikuttaa koulutukseen, yritystoimintaan ja työllisyyteen ja sitä kautta tuottavuuteen kehittyvissä valtioissa?

Backed by 5G -tapahtumassa kuullaan 5G-teknologiaan ja sen soveltamiseen liittyviä asiantuntijaluentoja ja alan keskeisten päätöksentekijöiden ja vaikuttajien puheenvuoroja. Tapahtuman kohderyhmänä ovat yritykset sekä nuoret ympäri maailmaa.

Verkkotapahtuma on kaikille avoin ja osallistujille maksuton. Youtube-linkki on upotettu verkkosivuille. Klikkaa itsesi mukaan!

OHJELMA

Kaksi kiinnostavaa poimintaa erittäin mielenkiintoisesta ohjelmasisällöstä*: 

  • ke 16.6. klo 17.00–17.45 (EEST): professori Matti Rossi tuo esiin näkemyksiä ICT-osaamis- ja osaajatarpeen kehityksestä ja sen mahdollisista ratkaisuista osana digitalisaatiota ja vihreää siirtymää
  • ke 16.6. klo 18.00–19.50 (EEST): “Whether/How technology can help solve World’s learning crises and boost social and economic development in ecologically sustainable matter”. Puhujat: Ritva Reinikka, Professor of Practice, Aalto University and Helsinki Graduate School of Economics (previously World Bank); Ari Kynäslahti, Vice President, CTO, Head of Strategy and Technology, Mobile Networks, Nokia; Victor Bahl, CTO Azure & US, Microsoft ja Thierry Barbé, Head of Unit F/5 – Science, Technology, Information and Digitalisation, European Commission, DG International Partnerships (INTPA). 

*Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia.

Lisätietoja:
Backed by 5G -tapahtumasta:
Atte Leskinen
[email protected]

5G Hack the Mall -kesäkoulusta:
Laura Puusola
[email protected]

5G-teknologia tarjoaa yrityksille tuottavuusedun ja opiskelijoille nopeutettuja työllistymispolkuja eri puolilla maailmaa

Aalto-yliopisto on 5G-osaamisen ja -soveltamisen keskipisteenä.

Lue lisää
Cyber. Kuva: Aalto-yliopisto / Aki-Pekka Sinikoski
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: