Tapahtumat

Kansainvälinen Aalto

Suomen hallituksen ehdottamat muutokset maahanmuuttopolitiikkaan ja niiden merkitys kansainväliselle yhteisöllemme herättävät huolta. Tervetuloa mukaan Aalto-yhteisön tilaisuuteen keskustelemaan Maahanmuuttoviraston pääjohtaja Ilkka Haahtelan ja Espoon kaupungin maahanmuuttoasioiden johtaja Teemu Haapalehdon kanssa.
A pattern type of image on yellow background, with different kind of geometrical forms in white

Yhtenä Euroopan kansainvälisimmistä yliopistoista monimuotoisuus on tärkeä osa sitä, keitä olemme. Suomen hallituksen ehdottamat muutokset maahanmuuttopolitiikkaan ja niiden merkitys kansainväliselle yhteisöllemme ovat herättäneet huolta. Miltä näyttää kansainvälisten asiantuntijoiden tulevaisuus Suomessa? Kuinka tervetulleeksi kansainvälinen yhteisö tuntee itsensä?

Syksyn aikana olemme käyneet säännöllistä vuoropuhelua kansainvälisen yhteisömme ja muiden sidosryhmiemme kanssa. Jatkamme nyt keskustelua tarjoamalla kaikille aaltolaisille – henkilöstölle ja opiskelijoille – sekä heidän puolisoilleen mahdollisuuden epämuodolliseen ja avoimeen keskusteluun Maahanmuuttoviraston ylijohtaja Ilkka Haahtelan ja Espoon kaupungin maahanmuuttoasioiden johtaja Teemu Haapalehdon kanssa. Tilaisuuteen osallistuvat myös provosti Kristiina Mäkelä, viestintäjohtaja Laura Aalto ja henkilöstöjohtaja Riitta Silvennoinen.

Verkostoituminen klo 16.45, tilaisuus alkaa klo 17.00. Tilaisuus on englanninkielinen.

Ohjelma

Tervetuloa – provosti Kristiina Mäkelä

Näkökulmia Aallon kansainväliseltä yhteisöltä – tohtoriopiskelija Sanaz Zarabi Golkhatmin

Kansainvälisten asiantuntijoiden tulevaisuus Suomessa – Keskustelemassa Maahanmuuttoviraston ylijohtaja Ilkka Haahtela ja maahanmuuttoasioiden johtaja Teemu Haapalehto, Espoon kaupunki. Keskustelua moderoi apulaisprofessori Ankita Marwaha.

Kysymyksiä & kommentteja

Jaa kysymyksesi etukäteen

Ilmoittaudu tapahtumaan ja kerro kysymyksesi, mahdolliset huolenaiheesi tai toiveesi viimeistään 22.11. mennessä – klikkaa alta kyselyyn Presemossa. Lomake on englanniksi, mutta kysyä voit myös suomeksi tai ruotsiksi. Rekisteröityminen ja kommenttien jättäminen tapahtuu nimettömästi.

Ennakkoon lähetettyjen kysymysten lisäksi tilaisuuden aikana vastataan yleisökysymyksiin. Voit osallistua myös ilman rekisteröitymistä.

Ehdota ennakkokysymyksiä ja ilmoittaudu (> Presemo)

Lämpimästi tervetuloa!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: