Tapahtumat

Haluatko päivittää ICT-taitojasi?

FITech ICT järjestää täydennyskoulutuksena ICT-alan verkkokursseja. Haku maksuttomille koneoppimisen ja käyttöliittymäsuunnittelun kursseille on nyt auki. Hae 7.4. mennessä!
Python programming

FITech ICT tarjoaa maksuttomia koneoppimisen tai käyttöliittymäsuunnittelun verkkokursseja

Haku on parhaillaan auki seuraaville, englanninkielisille verkkokursseille:

Machine learning with Python 2 ECTS

You will be introduced with some of the most widely used machine learning methods. Together, we will discuss these methods in a hands-on fashion with coding assignments using Python. The course is organised between 15 April -15 June 2019.

Prerequisites: This course requires only basic skills in mathematics (notion of a function , vectors and matrices ) and familiarity with at least one high-level programming language (Python, R, C ++, Matlab, Visual Basic,…).

Hae 7.4.2019 mennessä! (fitech.io)
Kurssi on maksuton ja se on tarkoitettu ensisijaisesti täydennyskoulutukseksi aikuisopiskelijoille, mutta sille voivat osallistua myös tutkinto-opiskelijat.

Web service design 2 ECTS

This course is the introduction part of a three part course on design of Web services. You will learn eg. how to define user groups and the architecture of a Web service. The course is organised between 1 April - 31 May 2019.

Hakuaikaa on jatkettu 7.4.2019 saakka. Hae nyt! (fitech.io)
Kurssi on maksuton ja se on tarkoitettu ensisijaisesti täydennyskoulutukseksi aikuisopiskelijoille, mutta sille voivat osallistua myös tutkinto-opiskelijat.

Kurssit järjestetään osana FITech ICT -hanketta. FITech (Finnish Institute of Technology) on tekniikan alan yliopistojen muodostama verkosto, joka aloitti toimintansa vuonna 2017. Sen tavoitteena on ohjata tekniikan alan osaajia Suomen kasvualoille. Yhteistyöyliopistoon kuuluvat Aalto-yliopisto, Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto, Turun yliopisto, Vaasan yliopisto ja Åbo Akademi. FITechin perustajajäseniä ovat lisäksi Teknologiateollisuus ry ja Tekniikan akateemiset ry.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: