Tapahtumat

Graduation Party -näyttely 12.6.2019

Opiskelijoiden töissä näkyvät muun muassa ympäristökysymykset ja kestävä kehitys. Samalla ne kertovat tieteiden ja taiteiden välisestä yhteistyöstä.
Graduation Party -näyttelystä Matilda Tuuren työ, kuva Valeria Azovskaya
Kemiantekniikka kohtaa tekstiilisuunnittelun Matilda Tuuren vettähylkivissä ja ympäristöystävällisissä urheiluvaatteissa, jotka ovat saaneet alkunsa Aalto-yliopiston ChemArts-hankkeessa. Kuva: Valeria Azovskaya

Aalto-yliopiston Graduation Party -näyttely järjestetään valmistumisjuhlallisuuksien yhteydessä keskiviikkona 12. kesäkuuta osana yliopiston seremoniaviikon ohjelmaa. Kandidaattikeskukseen sijoittuva näyttely esittelee opiskelijoiden töitä Aalto-yliopiston kaikista kuudesta korkeakoulusta kuluvan lukuvuoden varrelta.

Näyttelyn sisällössä näkyy ajankohtaisia aiheita, kuten ympäristökysymykset ja kestävä kehitys. Mukaan on erityisesti valittu projekteja, joiden lopputulokset heijastelevat Aalto-yliopiston tarjoamia ainutlaatuisia mahdollisuuksia tieteiden ja taiteiden väliseen yhteistyöhön osana sen eri kursseja, ohjelmia ja oppiaineita. Näyttely on avoinna kaikille.

Poikkea näyttelyssä Graduation Party -päivänä 12.6. – lämpimästi tervetuloa!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu