Tapahtumat

From Lab to Market x Health Talks – Innovations from Health & Life Sciences

Kuule tarinoita tiedelähtöisestä yrittäjyydestä ja tutkimuksen vaikuttavuudesta suoraan tieteenharjoittajilta, joista on tullut yrittäjiä ja innovaattoreita!
Decorational banner with the text "Health talks X From Lab to Market - Innovations from Health & Life Sciences"

Miten saada tutkimuksella aikaan vaikutusta ja todellisia toimia? Miten kaupallistaa omia tutkimustuloksia? Mitä tieteeseen perustuva yrittäjyys tarkoittaa?

Vastauksen näihin ja moniin muihin tutkijoiden ja akateemikoiden pohtimiin kysymyksiin saat tässä tapahtumassa, jossa kolme tieteentekijää health and life sciences -alalta kertoo tarinansa. Pääset vaihtamaan ajatuksia tutkimuksen vaikuttavuudesta sekä sen viestimisestä ja kasvattamisesta — tai vain verkostoitumaan yli tieteenala- ja organisaatiorajojen.

Seuraa tapahtumapäivityksiä ja puhujaesittelyjä Facebook- tai Linkedin-tapahtumista.

Tapahtuma järjestetään englanniksi. Lue lisää tapahtumasta ja puhujien esittelyt englanninkieliseltä sivulta.

Pictures of three people all looking and smiling at the viewer. The three people pictured are the event speakers: Edward Hæggström, Sara Feola and Sakari Nikinmaa.

From Lab to Market on tapahtumasarja, jota järjestävät Aalto Ventures Program, VTT LaunchpadAalto Startup Center ja Aalto Innovation Services yhdessä Health Talks ja Helsinki Institute of Life Sciences (HiLIFE) kanssa. FLTM-tapahtumia mahdollistamassa on myös Helsinki Think Company.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: