Tapahtumat

Fashion Seminar 19 -muotiseminaari

Fashion in Helsinki -tapahtuman seminaari tuo muodin alan kansainvälisiä huippunimiä Helsinkiin. Seminaari järjestetään Amos Rexissa 28. toukokuuta.
Francesco Risso
Marnin taiteellinen johtaja Francesco Risso

Tänä vuonna seminaari paneutuu luovuuden kaupallistamiseen, alan muutoksiin ja vastuullisuuteen. Puhujia ovat muotitalo Marnin taiteellinen johtaja Francesco Risso, Ranskan Voguen muotitoimittaja Azza Yousif, Vogue.comin konkaritoimittaja Laird Borrelli-Persson, Palais Gallieran johtaja ja kuraattori Miren Arzalluz, 1 Granary -lehden perustaja ja päätoimittaja Olya Kuryshchuk, valokuvaaja Jordan Hemingway sekä stylisti ja toimittaja Benjamin Kirchhoff.

Seminaarin puheenjohtajana ja moderaattorina toimii A Magazine Curated by -muotijulkaisun päätoimittaja Dan Thawley, ja varapuheenjohtajina luova konsultti Alban Adam ja SSAW Magazinen päätoimittaja Chris Vidal Tenomaa.

Seminaarin jälkeen Amos Rexissä on nähtävillä Aalto-yliopiston alumnien Juslin & Maunulan, Sasu Kaupin, Kasia Gorniakin, Ensaemblen, Matti Liimataisen sekä Maria Korkeilan esitykset ja mallistot.

Fashion in Helsinki -tapahtuma on vakiinnuttanut asemansa muotialan merkittävimpänä ja kansainvälisimpänä tapahtumana Suomessa. Tapahtuma tarjoaa näytöksiä, presentaatioita, näyttelyitä ja keskustelutilaisuuksia. Tänä vuonna tapahtuma laajenee ja kasvaa avaten entisestään myös muodin käyttäjille suunnattua uutta ohjelmaa. Keskeiseksi teemaksi nousee vastuullinen ja eettinen kuluttaminen.

Aika: 28.5. klo 10.00-15.00
Paikka: Amos Rex, Mannerheimintie 22-24, Helsinki

Lippuja seminaariin voit ostaa täältä.

Tapahtuman järjestää Aalto-yliopisto yhteistyössä Juni Communication & Productionin kanssa ja se on saanut tukea Opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu