Tapahtumat

ELLIPSIS; Systems of Representation Culture Lab 2019 -näyttely

Tervetuloa kurssin 'Systems of Representation: Culture Laboratory' näyttelyyn Oppimiskeskuksessa 15.5. – 6.6.2019!
Systems of Representation

Kurssin 'Systems of Representation: Culture Laboratory' (DOM-E5003) osallistujat Median laitokselta ja Media Labista ovat luoneet näyttelyn, joka on nähtävillä Harald Herlin -oppimiskeskuksessa, Otaniementie 9, 02150 Espoo, 15.5.-6.6.2019. Näyttely tarkastelee kolmea kurssin aikana esille tullutta teemaa: Aika ja sen representaatio narratiivissa, Kehon näyttäminen ja Tila digitaalisessa mediassa.

Nähtävillä ovat viisi työtä: Marko Alastalo, A Dress as an Interactive Artwork; Teemu Korpilahti, The Things that Make Us Remember; Ning Feng Zhang, Fleeting Moments that Never Exist; Jennifer Greb, Dekorativ Vorbilder and Aino-Nina Saarikoski, Herääminen-Awakening.

Miten ajan representaatio rakentuu eri tavoin genreissä ja narratiiveissa eri kulttuurien ja aikakausien läpi? Mitä parametreja kuuluu prosessiin, jossa keho on osa näyttelyä? Miten voimme käyttää mediaa laajentaaksemme tilan käsitystä näyttelyssä? Mitä rooleja arkistoilla on taidetuotannossa historiallisen dokumentaation lisäksi? Muun muassa nämä aiheet ovat esillä nähtävillä olevissa töissä.

Aukioloajat: ma-pe 8.00 - 21.00, la 10.00-15.00, su suljettu.

Tervetuloa!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu