Tapahtumat

Digisfääri

Suomen korkeakoulujen IT-ammattilaisten suurin vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään vuosittain vaihtuvalla kampuksella.
Digisfääri

Yli 40 vuoden ajan IT-päivät on ollut suomalaisten korkeakoulujen IT-ammattilaisten isoin vuosittainen tapahtuma. Järjestäjänä on toiminut kukin korkeakoulu vuorollaan.

Tänä vuonna haluamme uudistua, siksi tapahtuma sai nimen Digisfääri.

Aalto-yliopisto toivottaa korkeakoulujen IT-ammattilaisten terävimmän kärjen tervetulleeksi tulevaisuuden kampukselleen 31.10.–1.11.2019. Mukaan mahtuu 500 osallistujaa, ja toivomme että sinä olet yksi heistä!

Yhtenä Suomen (ja mahdollisesti koko maailman) innovatiivisimmista ja inspiroivimmista kampuksista Otaniemi on täydellinen paikka tutustua tämän vuoden teemaan, digitaalisiin ekosysteemeihin. Sukellamme vähän syvemmälle joihinkin digitaalisia ekosysteemejä eteenpäin ajaviin aiheisiin kuten tekoälyyn, dataan, designiin ja johtajuuteen.

Tule tapaamaan kollegoitasi, tekemään uusia tuttavuuksia, löytämään vastauksia vaikeisiinkin kysymyksiin ja inspiroitumaan. Digisfääri 2019 on tapahtuma jonka tulet varmasti muistamaan.

Varaa paikkasi heti ja varmista, että näet, kuulet ja koet kaiken!

 Ilmoittaumiset ja ohjelma: https://digisfaari.io

Lisätietoja tapahtumasta: [email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: