Tapahtumat

DBA-väitös: MBA Sari Haavisto

Aalto Executive DBA (Doctor of Business Administration) -ohjelma on suunnattu kokeneille johtajille, jotka haluavat suorittaa tohtorintutkinnon työn ohella.
Työskentelyä. Kuvituskuva.
Kuvituskuva: Aalto-yliopisto / Kalle Kataila

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu tarkastaa MBA Sari Haaviston DBA-väitöskirjan “Evolution of Marketing Thought and Practice – History of the Finnish Marketing Industry 1883–2020” perjantaina 5.11.2021 kello 12.00 Aalto-yliopisto Töölön Tapiola-salissa.

Vastaväittäjänä toimii professori Rami Olkkonen, Turun yliopisto, ja kustoksena professori Henrikki Tikkanen, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu.

Väitöskirja on saatavilla:  
https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/110479

Tilaisuutta voi seurata Zoomissa:
https://us06web.zoom.us/j/89921283940

Meeting ID: 899 2128 3940

***

Mikä on Aalto Executive DBA – Doctor of Business Administration -ohjelma?

Aalto Executive DBA (Doctor of Business Administration) -ohjelma on suunnattu kokeneille johtajille, jotka haluavat suorittaa tohtorintutkinnon työn ohella. Se on työelämälähtöinen, ja tutkimus on soveltavaa. DBA on maailmalla tunnustettu tutkinto, joka on mahdollista suorittaa useissa johtavissa kouluissa, kuten Harvard Business Schoolissa.

Samaan tapaan kuin Aalto Executive MBA ja Aalto MBA -tutkinto-ohjelmat, DBA ei kuulu suomalaiseen tutkintojärjestelmään. Tutkinnon myöntää kuitenkin akkreditoitu Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu. Aalto Executive DBA -ohjelman voi suorittaa työn ohella 3–6 vuodessa. Maksullinen ohjelma käynnistyi vuoden 2013 alussa.

DBA-ohjelman akateemisena johtajana toimii Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun markkinoinnin laitoksen professori Henrikki Tikkanen.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: