Tapahtumat

DBA-väitös: KTM Susanna Takkunen

Aalto Executive DBA (Doctor of Business Administration) -ohjelma on suunnattu kokeneille johtajille, jotka haluavat suorittaa tohtorintutkinnon työn ohella.
Kuvituskuva väitöstapahtumaan, Aalto-kynä ja tutkimuspaperi

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu tarkastaa KTM Susanna Takkusen DBA-väitöskirjan ”Understanding Organizational Orientations Towards Digitalization: A Sensemaking Approach” perjantaina 10.9.2021 kello 12.00 Aalto-yliopisto Töölössä, salissa Osipow.

Vastaväittäjänä toimii professori Siegfried Gudergan, University of Waikatos, ja kustoksena professori Tomas Falk, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu.

Väitöskirja on saatavilla:  
https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/109518

Tilaisuutta voi seurata Zoomissa: https://us06web.zoom.us/j/85255607573?pwd=dWZKdmc2dWgvY0hpWDFHK2IrYmRaZz09

Meeting ID: 852 5560 7573
Passcode: 299355

**

Mikä on Aalto Executive DBA – Doctor of Business Administration -ohjelma?

Aalto Executive DBA (Doctor of Business Administration) -ohjelma on suunnattu kokeneille johtajille, jotka haluavat suorittaa tohtorintutkinnon työn ohella. Se on työelämälähtöinen, ja tutkimus on soveltavaa. DBA on maailmalla tunnustettu tutkinto, joka on mahdollista suorittaa useissa johtavissa kouluissa, kuten Harvard Business Schoolissa.

Samaan tapaan kuin Aalto Executive MBA ja Aalto MBA -tutkinto-ohjelmat, DBA ei kuulu suomalaiseen tutkintojärjestelmään. Tutkinnon myöntää kuitenkin akkreditoitu Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu. Aalto Executive DBA -ohjelman voi suorittaa työn ohella 3–6 vuodessa. Maksullinen ohjelma käynnistyi vuoden 2013 alussa.

DBA-ohjelman akateemisena johtajana toimii Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun markkinoinnin laitoksen professori Henrikki Tikkanen.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: