Tapahtumat

DBA-väitös: KTM Panu Routila

Aalto Executive DBA (Doctor of Business Administration) -ohjelma on suunnattu kokeneille johtajille, jotka haluavat suorittaa tohtorintutkinnon työn ohella.
Kuvituskuva: SCIn kristallikukat
Kuvituskuva: Aalto-yliopisto

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu tarkastaa KTM Panu Routilan DBA-väitöskirjan ”Managerial Sensemaking and Sensegiving in a Merger and Acquisitions Process: The Case of Konecranes, 2015–2019” keskiviikkona 4.5.2022 kello 12.00 Aalto-yliopisto Töölössä, salissa Osipow.

Vastaväittäjänä toimii professori Juha-Antti Lamberg Jyväskylän yliopistosta ja kustoksena professori Henrikki Tikkanen.

Väitöskirja on saatavilla:

https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/114011

Tilaisuutta voi seurata myös Zoomissa:

https://us06web.zoom.us/j/81289182816
Meeting ID: 812 8918 2816

***

Mikä on Aalto Executive DBA – Doctor of Business Administration -ohjelma?

Aalto Executive DBA (Doctor of Business Administration) -ohjelma on suunnattu kokeneille johtajille, jotka haluavat suorittaa tohtorintutkinnon työn ohella. Se on työelämälähtöinen, ja tutkimus on soveltavaa. DBA on maailmalla tunnustettu tutkinto, joka on mahdollista suorittaa useissa johtavissa kouluissa, kuten Harvard Business Schoolissa.

Samaan tapaan kuin Aalto Executive MBA- ja Aalto MBA -tutkinto-ohjelmat, DBA ei kuulu suomalaiseen tutkintojärjestelmään. Tutkinnon myöntää kuitenkin akkreditoitu Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu. Aalto Executive DBA -ohjelman voi suorittaa työn ohella 3–6 vuodessa. Maksullinen ohjelma käynnistyi vuoden 2013 alussa.

DBA-ohjelman akateemisena johtajana toimii Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun markkinoinnin laitoksen professori Henrikki Tikkanen.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: