Tapahtumat

Action! Yrityksen perustaminen

Action! -hankkeen Yrityksen perustaminen-koulutus
Photo: Unto Rautio
Kuva: Unto Rautio

Arvoisa naispuolinen av-alan ammattilainen

Tervetuloa hakemaan Aalto-yliopiston Action! -hankkeen Yrityksen perustaminen-koulutukseen! Koulutuksen jälkeen tiedät, mitä luovan talouden yrittäjä Suomessa tarvitsee ja miten kehittelet liiketoimintasuunnitelmaasi tai liikeideaasi. Kurssin päätyttyä sinulla on av-alan yrittäjän käsikirja, verkosto ja liiketoimintasuunnitelma.

Koulutus koostuu kolmesta yhteisestä puolentoista tunnin etätapaamisesta ja kahdesta sparraustapaamisesta Zoomissa, itseopiskelumateriaalista ja tapaamisten välissä tehtävistä omatoimisista tehtävistä. Ensimmäisen tapaamisen aikana käydään läpi kurssin kulku ja mitkä asiat on syytä av-alalla tuntea.

Kouluttajana kurssilla on luovan alan yrittäjä Johanna Wahlbäck Oy, joka on kouluttanut luovien alojen yrittäjäkursseja mm. Helsingin kaupungille.

Kurssin työmäärä on yhteensä noin 54 h, josta 7 h etätapaamisia ja 47 h itsenäistä tiedonhankintaa, suunnittelua ja toteutusta.

Osallistujamäärä on 40 henkilöä. Osallistujat koulutukseen valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi on Action! -hankkeen rahoitusehtojen mukaisesti kokonaan suomenkielinen ja suunnattu vain naisille.
Hakuaika ensimmäiseen ryhmään päättyy 3.2.2021 klo 23.59.

Tervetuloa hakemaan kurssille!
Johanna Wahlbäck, kouluttaja
Nina Maskulin, koulutuksen järjestäjä, Aalto-yliopisto / Action! -projekti

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: