Tapahtumat

Action! Neuvottelutaidot -valmennus

Hyvä av-alan naispuolinen ammattilainen!

Haluatko kehittää neuvottelutaitojasi erilaisissa tilanteissa ja ammatillisissa rooleissa? Aalto-yliopiston Elokuva- ja lavastustaiteen laitoksen Action! -hanke järjestää av-alan ammatissa toimiville naisille maksuttoman Neuvottelutaidot -valmennuksen 17.2.-16.3.2022. Ilmoittaudu 11.2. mennessä!
Kuva: Mikko Raskinen
Kuva: Mikko Raskinen

Valmennuksessa opit olennaiset asiat, joita tarvitset haastavienkin neuvotteluiden läpiviemiseksi menestyksekkäästi. Valmennus sisältää sekä käytännönläheistä harjoittelua valmennuksessa että oppimista omassa arjessa. Parhaita käytäntöjä ja oppeja on tarkoitus jakaa ja hyödyntää yhteisesti, jotta pystytään varmistamaan osallistujien kehittyminen ja uusien taitojen siirtyminen käytäntöön.

Valmennuksen jälkeen tunnistat neuvotteluissa tarvitsemasi avaintaidot sekä keskeiset neuvottelutyylit erilaisissa neuvottelutilanteissa. Ymmärrät neuvotteluprosessin rakenteen ja osaat analysoida neuvottelun vaiheet. Valmennuksen tuloksena lisäät vuorovaikutustaitojasi viedä neuvottelut päätökseen jämäkästi. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi hyödynnät erilaisia vaikuttamiskeinoja. Sinulla on työkaluja ja malleja valmistautua ja toteuttaa erilaiset neuvottelut sekä palaverit tavoitteellisesti ja vakuuttavasti.

Valmennus koostuu kolmesta 2,5 tunnin tapaamisesta 17.2., 3.3. ja 16.3.2022 aina kello 9:00-11:30. Valmennusten väleissä tehdään harjoitteita, jotka syventävät opittua. Valmennus on osallistavaa ja vuorovaikutteista. Valmennuskielenä on suomi. 

Valmentajana toimii Petri Häyrinen / Mercuri International. Petri on toiminut valmentajana eri toimialoille sekä toteuttanut neuvottelu- ja vuorovaikutustaitojen, myynnin sekä johtamisen valmennuksia useille kohderyhmille kuten asiantuntijoille ja johdolle sekä virtuaalisesti että lähivalmennuksena. Petrillä on yli 20 vuoden kokemus vaativista myynti- ja neuvottelutilanteista isoista kansainvälisistä organisaatioista ja pienemmistä kasvuyrityksistä mm. ICT -alalta. Petrin koulutus on Executive MBA, Helsingin Kauppakorkeakoulu (nykyinen Aalto-yliopisto).

Valmennukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 18 henkilöä ja se toteutetaan etänä zoomissa. Valmennus on osallistujille maksuton, ja edellyttää läsnäoloa etätapaamisissa. Koulutuksen vuorovaikkutteisen luonteen vuoksi edellytämme zoomissa tapahtuvissa lähivalmennuksissa kameroiden pitämisen aina päällä. 

Action! rahoittajat
Action! rahoittajat ja yhteistyökumppanit
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu