Tapahtumat

Action! Mieli, intuitio ja mahdollisuudet

Tervetuloa hakemaan av-alan naisille suunnatulle rentouttavalle ja inspiroivalle Action! Mieli, intuitio ja mahdollisuudet -kurssille!
Antti Quanta
Antti Quanta

Action! -hanke järjestää palautumista tukevan sekä elämänvoimaa, yhteyttä ja sisäisiä voimavaroja vahvistavan Mieli, intuitio ja mahdollisuudet -kurssin. Neljän tapaamiskerran matkaa siivittävät tarinat ja meditatiiviset harjoitukset. Harjoitusten tarkoitus on auttaa palautumaan, toimimaan stressittömämmin ja keskittyneemmin, kehittämään luovia voimavarojasi ja parantamaan henkistä hyvinvointiasi arjen keskellä. Yhteinen matkamme rakentuu neljästä tapaamiskerrasta:

Ti 29.3.2022 Mielenrauha, palautuminen ja fokus
Ensimmäisellä etapilla saat näkökulmia ja työkaluja sisäisen rauhan vahvistamiseen, keskittymiskyvyn parantamiseen ja tehokkaaseen palautumiseen. Näin sinulla on enemmän energiaa käytössäsi ja saat kohdistettua sen siihen, mikä sinulle on tärkeää.

Ti 5.4.2022 Visiot ja intuitio
Toisella etapilla opit rentouttamaan mielesi ja kehosi mahdollisuuksien taajuudelle ja hyödyntämään intuitiotasi luovasti ongelmanratkaisussa.

Ti 12.4.2022 Tunnetyöskentely ja yhteys
Kolmannella etapilla saat työkaluja sisäisen kuormituksen purkamiseen, vahvistat yhteyttä itseesi ja parannat suhdetta kehoosi tunnetyöskentelyn avulla.

Ti 19.4.2022 Sisäiset tarinat
Neljännellä etapilla opit vapauttamaan rajoittavia ja minäkuvaa vääristäviä uskomuksia ja voimautat sisäinen tarinankertojasi kertomaan hyvinvointiasi ja tavoitteidesi saavuttamistatukevaa tarinaa.

Valmennus on maksuton ja suomenkielinen. Valmennukseen otetaan enintään 25 osallistujaa. Tapaamiskerrat toteutetaan livenä Zoomissa tiistaisin aina klo 19.00-20.00. Kukin kerta sisältää noin 20 min tarinallista teoriaa, 30 min harjoituksia ja 10 min reflektointia. Lisäksi kuhunkin tapaamiseen sisältyy kaksi meditatiivista maisemataukoa eli harjoitusta, joita osallistujat voivat hyödyntää myös livesessioiden ulkopuolella. Osallistujat saavat jälkikäteen tallenteen.

Esimerkkejä konkreettisista työkaluista, joita tämä valmennuskokonaisuus sekä sen sisältämät meditatiiviset maisematauot tarjoavat:

  • Miten palaudut mahdollisimman nopeasti ns. koherenttiin eli keskittyneeseen tilaan kuormittavan tilanteen tai palaverin jälkeen
  • Miten purat henkisiä ja emotionaalisia kuormitustekijöitä ja tunnelatauksia
  • Miten purat työstressiä ja varmistat laadukkaan palautumisen työpäivän päätteeksi

Matkaoppaana kurssilla toimii Antti Quanta. 

“Olen taiteilija, tarinankertoja ja meditaatio-ohjaaja. Taustani on teknologia-alalta ja sain Lyyti Oy:n myynti- ja markkinointikoneiston pysäyttämättömään lentoon vuonna 2016, vain ajaakseni sen jälkeen itse täysillä päin seinää. Jälkeenpäin katsottuna tämä ei kuitenkaan ollut ollenkaan huono asia.

Loppuunpalamiseni jälkeen olen vuodesta 2017 kehittänyt meditaatio-ohjausta ja binaural beats -musiikkiteknologaa yhdisteleviä menetelmiä, joiden avulla autan asiakkaitani viihdyttävällä ja työelämään sopivalla tavalla vähentämään tietotyön aiheuttamaa henkistä kuormitusta, kehittämään kykyään keskittyä ja palautua tehokkaasti sekä hyödyntämään intuitiota älykkäästi elämässään ja työssään.

Olen lukemattomien kurssien ja kansainvälisten mentorien lisäksi päässyt oppimaan henkilökohtaisesti myös mm. intuitiotutkija Asta Raamilta, sisututkija Emilia Lahdelta ja aivotutkija Mona Moisalalta. Lisäksi työni kannalta tärkeää tutkimusta ovat tehneet erityisesti Stanfordin neurobiologian laitoksen professori Andrew Huberman. Olen ollut taustavaikuttajana monessa onnistuneessa muutosprojektissa. Tarinani ja sen varrella syntyneet metodit ja valmennuskonseptit tarjoavat uutta rikastuttavaa näkemystä ja työkaluja ihmisten potentiaalin kirkastamiseen ja sitä kautta syntyviin onnistumisiin!”

Action! rahoittajat
Action! rahoittajat ja yhteistyökumppanit
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: