Tapahtumat

Action! Lempeä itsejohtaminen

Tervetuloa hakemaan Action! -hankkeen Lempeä itsejohtaminen -kurssille, joka on suunnattu av-alan naisille.
Kuva Mikko Raskinen
Kuva: Mikko Raskinen

Kurssin tavoitteena on löytää luovia keinoja ja näkökulmia omien ajatusten ja oman henkilöhistorian tuottamien merkityssisältöjen lempeälle tarkastelulle ja avaamiselle kuvallisen työskentelyn avulla.

Kuvallinen työskentely sisältää muun muassa vesivärimaalausta. Värit toimivat lähtökohtana työskentelylle sekä omien ajatusten ja tunteiden havainnoinnille. Tutustumme myös omien uskomusten, oletusten ja väärinkäsitysten tarkasteluun sekä niiden uudelleen ajatteluun.

Kurssilla ei tarvitse osata mitään etukäteen eikä kurssin sisältöä ole tarkoitus suorittaa.

Kuvallisen työskentelyn rinnalla työstämme ajatuksia kirjoittamalla, keskustelemalla sekä kehotyöskentelyn keinoin. Osallistumisen tarkoituksena on tuottaa kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä edistää itsemyötätunnon ja lempeyden kokemuksia. Yksilö-, pari- ja ryhmätyöskentely ovat kurssin työskentelymuotoina.

Kurssille tarvitset mukaan rennot vaatteet, makuualustan, peiton ja juomista. Ota mukaan myös omat muistiinpanovälineet. Kuvalliseen työskentelyyn tarvittavat välineet saat kurssilta. Kurssi on maksuton.

Kurssin ohjaa toimintaterapeutti (AMK), taideterapeutti Kati Karttunen. Kati on valmistunut Snellman-korkeakoulun Arte-Mhisia -koulusta sekä täydennyskouluttautunut muun muassa Taideteollisen korkeakoulun koulutuskeskus IADE:ssa (Ekspressiivinen taideterapia) sekä Suomen mielenterveysseura koulutuskeskuksessa (Kuvataidepainotteinen Psykoterapian perusteet). Kati on työskennellyt eri ikäisten ihmisten parissa sekä yksilöllisesti että erilaisia ryhmiä ohjaten.

Kurssille otetaan korkeintaan 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu siis pian! Kurssi rakentuu kuudesta tapaamisesta tiistaisin 2.11., 9.11., 16.11., 23.11., 7.12.,14.12. Klo 18-20 (huom! 30.11. ei ole tapaamista). Tapaamiset järjestetään Aalto-yliopiston kampuksella A Grid -rakennuksessa osoitteessa Otakaari 5.

Action! rahoittajat
Action! rahoittajat ja yhteistyökumppanit
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: