Tapahtumat

Aalto-yliopisto Juniorin työpajat Keravan Energian Energiariehassa

Keravan Energian riehassa pääset kokeilemaan Aalto-yliopisto Juniorin työpajoja! Energiarieha on osa Sydämessä sykkii Kerava -päivän ohjelmaa, joka on koko perheen maksuton tapahtuma täynnä inspiroivaa ohjelmaa, osallistavia aktiviteetteja ja sykähdyttäviä hetkiä.
Vetyauto
Tapahtumassa päästään kokeilemaan hauskoja vetyautoja. Kuva: Aalto-yliopisto Junior / Sini Kivioja

💚 Energiarieha osana Sydämessä sykkii Kerava -tapahtumaa

Keravan Energian järjestää kaikille avoimen riehan la 18.5. Energiakontissa ja kontin edustalla Paasikivenaukiolla. Ohjelmassa on työpajoja, onnenpyörä, siirtotatuointeja, pomppulinna sekä popcornkone herkuttelijoita varten! Lue lisää Sydämessä sykkii Kerava -päivän tapahtumasta täältä.

Aalto-yliopisto Junior on mukana Energiariehan menossa järjestämällä sähköaiheisia työpajoja lapsille, lapsiperheille ja nuorille. Työpajat järjestetään kello 10.30–11.30, 12.00–13.00 ja 13.30–14.30. Työpajoissa pääsee päivän aikana tutustumaan ja puuhastelemaan seuraavien aihepiirien pariin: 

Tulevaisuuden autot: Miten voimme valmistaa uusiutuvaa energiaa ja muuttaa sitä sähkövirraksi? Työpajassa rakennetaan vetyauton pienoismalli ja saadaan se kulkemaan uusiutuvilla energianlähteillä. Pajassa tutustutaan polttokennoon, sähkökemiaan ja sähkömoottoriin. 

Ihmevekottimet: Millaisen ihmevekottimen sinä haluaisit rakentaa? Työpajassa suunnitellaan ja rakennetaan yksinkertaisista elektroniikkaosista omia ihmevekottimia. Samalla opitaan ympäröivän teknologian toiminnasta ja miten sähkövirtaa voidaan ohjailla.

Aalto-yliopisto Junior

Aalto-yliopisto Junior on taidetta, tiedettä, teknologiaa ja taloutta lapsille, nuorille ja opettajille – opetuksen tueksi, omaksi iloksi ja innostuksen lähteeksi.

Lue lisää
Aalto Junior logo
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: