Tapahtumat

A Grid -yhteisökierros 31.5.

A Grid on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista startup-keskittymistä ja tarjoaa kodin yli 150 toimijalle. Lähde mukaan kierrokselle Community Manager Leigh Ewinin johdolla. Kierroksen päätteeksi on mahdollisuus osallistua Omnia Makerspacen syntymäpäivätapahtumaan.
Leigh Ewin stands by the wall on the left, gazing away from camera and towards the doors that are in the centre of the image. I love campus logo in the lower left corner.
Leigh Ewin. Alkuperäinen kuva: Aalto-yliopisto / Mikko Raskinen

A Grid on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista kasvuyritysten keskittymistä ja osa Aalto-yliopiston ekosysteemiä, johon kuuluvat myös muun muassa Design Factory ja Startup Sauna. Avautuessaan helmikuussa 2018, Aalto-yliopiston startup-keskittymä A Gridissä  oli noin 40 vuokralaista. 

Aiemmin rakennus oli Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulun päärakennus. A Grid muuntui startup-keskittymäksi neljässä vaiheessa, joista ensimmäinen valmistui alkuvuodesta 2018. Rakennuksen peruskorjaus jatkui vuodenvaihteessa 2019, kun seuraava vaihe valmistui. Samalla otettiin käyttöön uusi startup-yhteisötilakonsepti, jossa toimistotiloissa on yhteiset keittiö- ja oleskelutilat yhteisön käyttöön. 

Nykyisin A Grid on yhtenäinen ja kattava 25 000 m² alusta 150 yritykselle.

A Gridin kierroksella pääset syventymään A Gridin toimintakulttuuriin, millaisia yrityksiä siellä on ja miten opiskelijat voivat päästä osaksi startup-yhteisöä samalla, kun tutustut yhteisön uusiin tiloihin. Oppaanasi toimii Community Manager Leigh Ewin.

Kierroksen päätteeksi on halutessaan mahdollisuus osallistua Omnia Makerspacen syntymäpäivätapahtumaan, joka on A Gridissä klo 11.00 - 13.00.

Kierros on Aallon opiskelijoille ja henkilöstölle.

Ilmoittaudu mukaan linkistä

I love campus

On aika juhlistaa yhdessäoloa!

Lisää I love campus -tapahtumia
Students celebrating Aalto Day One outside in overalls, with confetti flying.

A Grid

A Grid on Pohjois-Euroopan suurimpia kasvuyrityskeskuksia, jossa asuu mm. startupeja ja kiihdyttämöitä. Löydä tila yrityksellesi!

Lue lisää A Gridistä (englanniksi)
AGrid logo

Tapahtumia

Black doctor's hat
Public defences

Väitös tietotekniikan alalta, DI Minna Tamper

Linkitetyn datan menetelmien hyödyntäminen tekstiaineistokokoelmien selailussa, tutkimisessa ja analysoinnissa
Public defences

Väitös tehoelektroniikan ja sähkökäyttöjen alalta, M.Sc. Bahram Pournazarian

Väitöskirjan nimi on: Artificial Intelligence-based Control Methods for Optimal and Stable Operation of Converter-dominated Microgrids
Tech Conferment 2019: Ari Sihvola with jubilee doctor
Lectures and seminars

Tutkimusetiikkaa ARTSin tohtoriopiskelijoille

Tässä koulutuksessa käsitellään mm. tutkimuseettistä ennakkoarviointia Aalto-yliopistossa ja väitöskirjan suunnitteluun sekä datan keräämiseen liittyviä tutkimuseettisiä kysymyksiä.
Diesel spray assisted hydrogen-methane combustion
Public defences

Väitös konetekniikan alalta DI Jeevananthan Kannan

Väitöskirjan nimi "Numerical modeling of spray-assisted dual- and tri- fuel combustion prosesses
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu