Tapahtumat

A Grid -yhteisökierros 31.5.

A Grid on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista startup-keskittymistä ja tarjoaa kodin yli 150 toimijalle. Lähde mukaan kierrokselle Community Manager Leigh Ewinin johdolla. Kierroksen päätteeksi on mahdollisuus osallistua Omnia Makerspacen syntymäpäivätapahtumaan.
Leigh Ewin stands by the wall on the left, gazing away from camera and towards the doors that are in the centre of the image. I love campus logo in the lower left corner.
Leigh Ewin. Alkuperäinen kuva: Aalto-yliopisto / Mikko Raskinen

A Grid on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista kasvuyritysten keskittymistä ja osa Aalto-yliopiston ekosysteemiä, johon kuuluvat myös muun muassa Design Factory ja Startup Sauna. Avautuessaan helmikuussa 2018, Aalto-yliopiston startup-keskittymä A Gridissä  oli noin 40 vuokralaista. 

Aiemmin rakennus oli Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulun päärakennus. A Grid muuntui startup-keskittymäksi neljässä vaiheessa, joista ensimmäinen valmistui alkuvuodesta 2018. Rakennuksen peruskorjaus jatkui vuodenvaihteessa 2019, kun seuraava vaihe valmistui. Samalla otettiin käyttöön uusi startup-yhteisötilakonsepti, jossa toimistotiloissa on yhteiset keittiö- ja oleskelutilat yhteisön käyttöön. 

Nykyisin A Grid on yhtenäinen ja kattava 25 000 m² alusta 150 yritykselle.

A Gridin kierroksella pääset syventymään A Gridin toimintakulttuuriin, millaisia yrityksiä siellä on ja miten opiskelijat voivat päästä osaksi startup-yhteisöä samalla, kun tutustut yhteisön uusiin tiloihin. Oppaanasi toimii Community Manager Leigh Ewin.

Kierroksen päätteeksi on halutessaan mahdollisuus osallistua Omnia Makerspacen syntymäpäivätapahtumaan, joka on A Gridissä klo 11.00 - 13.00.

Kierros on Aallon opiskelijoille ja henkilöstölle.

Ilmoittaudu mukaan linkistä

I love campus

Osallistu kevään ja kesän 2022 Aalto-yhteisön tapahtumiin kampuksella.

Lisää I love campus -tapahtumia
Students celebrating Aalto Day One outside in overalls, with confetti flying.

A Grid

A Grid on Pohjois-Euroopan suurimpia kasvuyrityskeskuksia, jossa asuu mm. startupeja ja kiihdyttämöitä. Löydä tila yrityksellesi!

Lue lisää A Gridistä (englanniksi)
AGrid logo

Tapahtumia

Tyylitelty kuva aivojen magneettistimulaation ohjauksesta aivösähkökäyrävasteiden perusteella. Kuva sisältää aivot, stimulaatiokelojen johdotuksen, aivovasteaaltoja, mallinnetun vastefunktion sekä ohjelmakoodia.
Väitökset

Väitös lääketieteellisen tekniikan alalta, DI Aino Nieminen

Väitöskirjan nimi on "Improving the reliability of transcranial magnetic stimulation targeting"
Väitökset

Väitös matematiikan alalta, DI Kristian Moring

Väitöskirjan nimi on "Regularity theory for nonlinear parabolic PDEs: gradient estimates, stability and the obstacle problem"
MMD Colloquium 2022 main image
Verkkotapahtuma, Luennot ja seminaarit

MMD Colloquium 2022: Wearables Technology

Multifunctional Materials Design -verkkoluentosarja
Doctoral thesis hanging on the wall
Väitökset

Väitös tietotekniikan alalta, DI Buse Gül Atli Tekgül

Väitöskirjan nimi on "Securing Machine Learning: Streamlining Attacks and Defenses Under Realistic Adversary Models"
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu