Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun työpajat

Vesileikkaus

Vesileikkauksella voidaan leikata lähes kaikkia kiinteitä materiaaleja. Keskeisimmät käyttökohteet ovat huonekalu- ja esinesuunnittelu sekä taiteellinen toiminta. Vesileikkaus tarjoaa opiskelijoille, tutkijoille ja opettajille tilat, laitteet ja teknisen henkilökunnan prototyyppien toteuttamiseen, taiteelliseen toimintaan ja piensarjatuotantoon lukuisilla materiaaleilla.
Waterjet cutter in Väre.

Tilat, laitteet, työvälineet ja materiaalit

Vesileikkaus on digitaalisesti ohjattu työstömentelmä jossa korkeapaineinen vesisuihku ja siihen lisätty abrasiivi leikkaavat työstettävän materiaalin. Vesileikkauksella voidaan leikata lähes kaikkia kiinteitä materiaaleja esimerkiksi metalleja, kiveä, betonia, lasia, keramiikaa, puuta, muoveja. Sillä pystytään leikkaaman mittatarkkoja ja hienopiirteisiä kappaleita.

Vesileikkuri Omax 55100, maksimi leikkuualue 1397 X 2540 X 200. Leikkurissa on viistepää.

Työskentelyluvat ja perehdyttämiskoulutus:

Työpajamestarit järjestävät perehdytyskoulutuksen lukukauden tai kurssien alussa. Itsenäinen työskentely ei ole mahdollista, työskentely edellyttää 3D-mallinnuksen hallinnan. 

Sijainti:  Otaniementie 14 Väreen G-kerroksessa huoneessa K006.

Palveluaika:  ma klo 13:00-16:00, ti-ke 9:00-12:00 ja 13:00-16:00

Palaute:

Voit lähettää palautteen pajan toiminnasta tai ehdotuksesi pajan kehittämisestä osoitteeseen: [email protected]. Kirjoita viestin otsikkokenttään "Palaute Vesileikkuri".

Yhteystiedot alla sisäänkirjautuneille. Englanninkielisellä sivulla ohjeet töiden lähettämiseen.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: