Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun työpajat

Takeoutin tuki näyttelyille

Sekä Väre Takeout että Studios Takeout tarjoavat tukea näyttelytoiminnalle Aallossa. Tarjolla on muun muassa erilaista AV-laitteistoa sekä näyttelyjalustoja, joiden valinnassa avustamme tarvittaessa. Tarjoamme myös tukea ja neuvontaa näyttelyn rakentamisessa sekä kuljetuksessa. Alla lisätietoja kirjautuneille.
installation
sivu

Näyttelyrakenteiden valinta

Riippumatta siitä, rakennatko yksityisnäyttelyäsi vai oletko yksi näytteilleasettajista, näyttelyn ulkoasu kannattaa hahmotella jo hyvin etukäteen. Kun olet varannut tilan ja mahdollisesti jakanut sen muiden näytteilleasettajien kanssa, voit valita tarvitut näyttelyrakenteet sivuiltamme.

Näyttelyn ulkoasua suunniteltaessa voit tarkistaa näyttelyrakenteiden (jalustat, julisteständit jne.) saatavuuden osoitteesta takeout.aalto.fi alaluokasta "tapahtumat", joka löytyy Väre Takeoutin alta. Näet varauskalenterista seuraavat neljä kuukautta ja varata rakenteet hyvin etukäteen. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan muut näytteilleasettajat (muissa tiloissa) ja olemaan ylivaraamatta kaikkia rakenteita varmuuden vuoksi. Näyttelyrakenteita voidaan käyttää myös Väre-rakennuksen ulkopuolella. Beta-Space galleriatilassa (Otakaari 1X) on omat pedestaalit jotka kuuluvat gallerian tilavaraukseen.

Muita materiaaleja:

Rajallinen valikoima ripustussiimoja, vaijereita, koukkuja, erikokoisia paperipuristimia, teippiä jne. kysy Takeoutin henkilökunnalta lisää.

AV-laitteiden valinta

Riippuen siitä miten haluat työsi esille, Takeoutilla on laaja valikoima audiovisuaalisia laitteita suunnitelmasi toteuttamiseen. Löydät laitteet kuten näytöt, projektorit, tabletit, valot jne. jaettuna eri alaluokkiin osoitteesta takeout.aalto.fi.

Opiskelijana sinun tulee varata AV-laitteet lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected], jos näyttely on yli 2 viikon päässä. Työntekijät pystyvät varata laitteet 4 kuukautta etukäteen. Jos et ole varma mitä kaikkea tarvitset, Takeoutin henkilökunta auttaa sinua mielellään näyttelytekniikan kanssa. Mitä pikemmin otat meihin yhteyttä, sitä parempi valikoima on tietysti saatavilla.

Huomioittehan rakennuksessa:

Lukita laitteet jos tila ei ole valvottu, ylös ripustaessa lisätä turvavaijerit sillä laitteen ripustus voi pettää, vetämään ja teippaamaan kaapelit niin että ne eivät haittaa tilassa kulkemista, tilakohtaiset säännöt kiinnityksille jne. jotta näyttely on kävijöille turvallinen ja esteetön. Näistä tulossa lisää infoa sivuille myöhemmin.

Aalto Takeout

Perusta projekti, löydä kiinnostavat laitteet, varaa laina-aika kalenterista.

Varausjärjestelmään
equipment

Tärkeitä linkkejä

Map of Aalto Exhibition Spaces

Järjestä näyttely Aalto-yliopistossa

Otaniemen kampuksella on runsaasti näyttelytiloja. Aallon kuraattorit kannustavatkin Aallon opiskelijoita, henkilökuntaa ja tutkijoita järjestämään niissä omia näyttelyitä ja esittelemään niissä projektejaan

Tutkimus ja taide
Booking-v3-all-room-types

Näyttelyalueet (ulkoinen linkki)

Näyttelyalueiden varaukset booking.aalto.fi:ssä.

ARTS van

ARTS infran pakettiauto

ARTS infran pakettiauto koulun opetusta, tutkimusta ja taiteellista toimintaa tukevia kuljetuksia varten.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun työpajat

Takeoutin toimistot

Kuva välinelainaamosta

Väre Takeout

Väre Takeout on erilaisten AV- ja IT-laitteiden lainauspalvelu. Nykyisin osa Aalto Studios -kokonaisuutta. Toiminnassamme etusijalla ovat opetus ja tutkimus, mutta palvelumme ovat kaikkien Aalto-yhteisön jäsenten käytettävissä.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun työpajat
Diverse Studios Takeout equipment

Aalto Studios Takeout (ulkoinen linkki)

Laajaa valikoima AV-laitteita Otakaari 7:ssä. Sivut englanniksi.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: