Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun työpajat

Lasi

Lasistudio koostuu kuumasta ja kylmästä työpajasta. Kuuma työpaja on tarkoitettu sulan lasin työstämiseen ja lasinpuhallukseen. Kylmä työpaja on tarkoitettu lasinhiontaa ja -kiillotusta varten.
Glass Workshop

Kuuma työpaja on tarkoitettu sulan lasin työstämiseen ja lasinpuhallukseen. Siellä voi tuottaa erilaisia esineitä. Lasia puhaltamalla tehdään astioita ja valaisimia, kuten lamppuja. Työpajassa voi tehdä monenlaisia kokeiluja polttamalla tai kuumentamalla sulatetulla lasilla. Studion monipuolisuutta kuvaa se, että sitä on käytetty esimerkiksi metallin kuumentamiseen tuolin muotoilemista varten sekä erillisiin taideprojekteihin.

Kylmä työpaja on tarkoitettu lasinhiontaa ja -kiillotusta varten. Työpajassa voi viimeistellä puhaltamalla tuotettuja lasiesineitä, ja siellä voi leikata ja porata ikkunalasia. Yhteistyö ulkopuolisten yritysten kanssa laajentaa materiaalien käsittelymahdollisuuksia. Työpajassa voi myös viimeistellä esineitä kiillottamalla ja käyttää monimutkaisia digitaalisia leikkaustekniikoita.

Saavutettavuus: Turvallisuusesittelyn jälkeen opiskelijat saavat työskentelyluvan ja voivat käyttää lasityöpajaa palveluajan puitteissa.

Osoite:  Sähkömiehentie 4 J

Palveluajat: Maanantai   13:00–16:00, Tiistai-Perjantai   09:00–16:00

Palaute: Voit lähettää palautetta ja kehitysehdotuksia sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Laita otsikoksi ”Palaute Lasityöpaja”

 

Löydät työpajan yhteistiedot ja voit tehdä työtilavarauksia kirjautumalla Aallon verkkosivuille.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu