Palvelut

MAGICS

MAGICS on tutkimisen infrastruktuuri ja yhteisö, joka harjoittaa tieteeseen ja taiteeseen liittyvää sosiaalisesti kestävää digitalisaatiota ja virtualisointia

Uudet XR-teknologiat ja tekoälyratkaisut kiihdyttävät muutosta kohti virtuaalimaailmaa. Uudet teknologiset innovaatiot ovat hyödyllisiä henkilökohtaisina avustajina tietokoneohjelmien kirjoittamisessa, taiteen luomisessa ja jopa tekstin tunnelman analysoinnissa ja keskustelurakenteessa, muokaten siten ihmisten välistä vuorovaikutusta. Tämä teknologinen paradigmanmuutos aiheuttaa syvällisiä muutoksia yksilö-, ryhmä- ja yhteiskuntatasolla, vaikuttaen monin tavoin ihmisen käyttäytymiseen ja kokemuksiin. MAGICS tukee sosiaalisesti kestävää tutkimusta ja taiteen tekemistä näihin uusiin digitaalisiin paradigmoihin liittyen, tavoitteenaan mahdollistaa digitaalinen yhteiskunta, jossa ihmisen hyvinvointi on keskeinen tavoite.

MAGICS on kuuden suomalaisen yliopiston – Aalto-yliopiston, Taideyliopiston, Tampereen yliopiston, Lapin yliopiston, Jyväskylän yliopiston ja Turun ammattikorkeakoulun – yhteinen ponnistus muodostaa infrastruktuuriverkosto, joka kiihdyttää tutkimusta ihmisen asemasta digitaalisessa maailmassa. Painotuksemme taiteen rooliin erottaa MAGICSin Suomen tutkimus-infrastruktuurin muista toimijoista.

Lue lisää: https://magics.fi

Tätä palvelua tarjoaa:

Aalto Studios

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: